Continental Engineering Services extinde la Timișoara responsabilitățile din zona de business pentru clienții din estul Europei

Compania Continental Engineering Services (CES) se extinde în România prin crearea de noi funcții în sediul său din Timișoara.

În acest fel, Continental își crește capacitatea de a oferi servicii complete în domeniul automotive și non-automotive în regiune. CES Timișoara devine responsabilă pentru activitățile de vânzare și dezvoltare a afacerii în Europa de Est, o piață aflată într-o continuă expansiune.

Continental Engineering Services Timișoara face parte din Continental Automotive România. Peste 150 de ingineri și informaticieni lucrează la proiecte dintr-un spectru larg de activități, pentru clienți din toată lumea. Ei oferă soluții inovatoare specifice fiecărei companii, în arii precum dezvoltare software, hardware, mecanică și producție în serie mică. Inginerii din Timișoara sunt specializați în integrarea sistemelor electronice de interior și în implementarea soluțiilor de mobilitate inteligentă și a tehnologiilor eficiente pentru domeniul automotive și non-automotive.

Furnizorul de servicii oferă un sprijin tot mai accentuat partenerilor săi din România și se implică în crearea de tehnologii personalizate pentru companii din toată Europa de Est. “Prin responsabilitățile nou dobândite, suntem mai aproape de clienții noștri din această parte a Europei și un partener ce pune la dispoziția lor soluții personalizate pentru dezvoltare a sistemelor. Ne dorim să creștem în această regiune, care a cunoscut o evoluție accelerată în ultimii ani și reprezintă, astăzi, o piață cu potențial important pentru noi”, spune Sorin Iarca, Head of CES România.

Susținut de portofoliul complet de servicii al Continental, CES, ca filială deținută integral, poate să identifice și să propună rapid răspunsuri inovatoare, practice și, nu în ultimul rând, atractive din punct de vedere al costurilor. Componentele care au fost deja testate în producția pe scară largă, precum senzorii, actuatoarele sau unitățile electronice de control, ca și serviciile de dezvoltare a sistemelor, pot fi personalizate și croite pentru a se potrivi nevoilor clienților.

Sediul din Timișoara deservește în special companii din estul Europei, care au în portofoliu și proiecte ce presupun producție în serie limitată. Clienții beneficiază de acces exclusiv la tehnologiile deja încercate și testate de Continental.

Fondată în 2006 ca filială a Continental AG, Continental Engineering Services GmbH, cu sediul în Frankfurt pe Main, s-a transformat într-un partener internațional de dezvoltare și cercetare și producție pentru clienții auto și industriali. Dezvoltă și produce noi soluții pentru provocări tehnologice în domeniile de competență ale interiorului, grupului de propulsie și șasiului și adaptează tehnologii dovedite de volum mare pentru serii mici, nișă, două roți și vehicule speciale, precum și pentru aplicații industriale. Astfel, compania face ca mobilitatea să fie ușor de utilizat, eficientă, sigură și confortabilă.

Articolul anterior

Sodexo BRS numește un director de vânzări cu o vechime de 21 de ani în companie

Articolul următor

Fortech trece la un nou sistem de management al performanței. Cum te ajută iGrow să devii motorul propriei dezvoltări profesionale

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share