Banner

Sodexo dezvoltă prima aplicație de plată contactless din România, pentru dispozitivele Android

Din 19 octombrie, posesorii dispozitivelor Android au acces la serviciul Sodexo Pay, pentru toate plățile efectuate cu produsele Sodexo, inclusiv carduri de masă, de vacanță, cadou și culturale.

Prin lansarea Sodexo Pay, Sodexo devine primul şi singurul emitent de carduri şi tichete din România ce se adresează celor 7,7 milioane de utilizatori Android. Ei vor putea plăti utilizând direct smarthphone-ul pe care a fost descărcată aplicaţia. Sodexo Pay permite integrarea tuturor cardurilor Sodexo – Gusto, Turist, Cultura, Cadou – pe acelaşi dispozitiv.

Posesorii de cont Card Sodexo vor putea descărca gratuit Sodexo Pay, prin care vor face plăţi contactless în deplină siguranţă, direct cu telefonul. Beneficiarii de carduri Sodexo vor putea utiliza această soluție de plată în rețeaua de comercianți afiliați, care acceptă plata cu cardul.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Plăţile contactless se bucură de o mare popularitate în rândul consumatorilor din România. Procentul tranzacțiilor contactless se situează la aproape 70 la sută din totalul tranzacțiilor cu cardul, față de 50 la sută, la nivel european. Conform unui studiu intern, în ultimele șase luni, Sodexo a înregistrat o medie de 2,75 milioane de tranzacții contactless pe lună. Utilizatorii Sodexo au acces la peste 20.000 de locații afiliate la card. Prin aplicația Card Sodexo România, utilizatorii au acces în timp real la informații despre card, tranzacții, soldul disponibil și promoții dedicate, precum și la rețeaua de locații afiliate.

Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieții. Activează pe piața din România de peste 20 de ani și oferă companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și două milioane de angajați utilizează deja produsele Sodexo.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share