SPARK, serviciul de car-sharing cu cea mai mare flotă de mașini exclusiv electrice din România, are un nou Country Manager

De luna aceasta, Cristian Prichea a preluat funcția de Country Manager pentru România al companiei SPARK.

Cu o experiență vastă în poziții de conducere în sectorul auto, Cristian Prichea va avea un rol activ în continuarea dezvoltării strategice a SPARK pe piața de car-sharing din România, pentru a poziționa compania ca brand axat pe îmbunătățirea vieții de zi cu zi prin oferirea de servicii de transport cu emisii zero, ușor accesibile și la prețuri convenabile.

Cu o experiență de 15 ani în vânzări și dezvoltarea afacerilor, Cristian Prichea și-a petrecut ultimii 12 ani în Ford Motor Company, în posturi de marketing și vânzări. În 2015, a fost numit director de vânzări la Ford România, iar un an mai târziu a fost promovat în Departamentul de Coordonare a Vânzărilor Europene Ford, la Ford Europe. Din 2019, a preluat conducerea Ford National Sales Company. A devenit primul Managing Director din România și a coordonat dezvoltarea strategică a Ford și a dealerilor săi naționali.

Cristian Prichea se va concentra pe consolidarea prezenței companiei de car-sharing pe piață și pe consolidarea SPARK ca furnizor de soluții de mobilitate eco-urbană cu emisii zero, într-o experiență confortabilă și accesibilă, printr-o aplicație intuitivă și ușor de utilizat. Fostul Country Manager al SPARK pentru România, Dimitar Stoyanov, va prelua conducerea operațiunilor în Bulgaria.

DESPRE SPARK

Este o platformă de car-sharing exclusiv cu mașini electrice. Pune la dispoziție peste 1.650 de mașini complet electrice și este accesibilă pentru utilizare în comun prin aplicația mobilă SPARK, în orașe din țările Uniunii Europene: București, Sofia, Plovdiv și Vilnius. A ajuns la o bază de peste 320.000 de clienți pe toate piețele pe care operează. SPARK este o companie privată, fondată în Lituania. A intrat pe piața din România în București, în 2019, cu 50 de mașini complet electrice, și are acum cea mai mare flotă electrică de car-sharing de pe piața locală, cu peste 500 de vehicule.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share