Stefanini: Olga Botușan, promovată în postul de HR Director în regiunea EMEA

Din nouă poziție, Olga Botușan va coordona strategia departamentelor de HR din țările din EMEA în care compania este prezentă, va fi responsabilă de implementarea proiectelor de HR și va coordona întreg procesul de recrutare.

Olga Botușan s-a alăturat echipei Stefanini în 2017, pe poziția de HR Manager România/ Moldova/ Polonia și Recruitment Manager pentru regiunea EMEA. Prin noua poziție, devine și membru al echipei de Executive Leadership în cadrul regiunii EMEA. “Prin proiectele pe care le-a coordonat anul acesta și prin schimbările aduse la nivelul echipei de HR, Olga a dovedit că poate face față cu brio noilor responsabilități ce vin odată cu poziția la nivel regional. Sunt încrezător că, prin experiența și prin abilitățile ei, va reuși să atragă oamenii cei mai talentați de pe piață și va reuși să creeze o echipă și mai puternică, performantă și unită”, declară Manuel Frade, CEO Stefanini EMEA.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, Olga Botușan a lucrat în companii de IT/Telecom, Consultanță sau Business Process Outsourcing (BPO). În ultimii zece ani, a ocupat poziții de management în mai multe companii multinaționale, precum HP și Accenture. A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București și a urmat un masterat în domeniul managementului resurselor umane, în aceeași instituție universitară. “Poziția de HR Director pentru o regiune atât de importantă pentru Stefanini, cum este EMEA, este o mare responsabilitate pentru mine, dar și o ocazie de a-mi valorifica experiența acumulată, la un alt nivel, cel regional. Există diferențe pe piețele pe care le voi coordona, diferențe de cultură, de abordare, de nivel de pregătire, și voi încerca să le integrez pe toate, dar și să le aduc la un numitor comun – propria noastră cultură Stefanini”, spune Olga Botușan.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Are o prezență directă în 39 de țări, prin 88 de birouri, și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții vin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii sau sectorul public. În birourile Stefanini din regiunea EMEA lucrează peste 2.300 de angajați.

 

Articolul anterior

Grupul Teraplast cumpără o fabrică în Serbia și investește acolo 11 milioane de euro, în 2017

Articolul următor

Bursele L'Oréal - UNESCO "Pentru femeile din știință" merg la patru tinere cercetătoare din București, Iași și Cluj

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share