Sykes caută vorbitori de franceză, pentru noul birou din Brașov

Furnizorul de soluţii de mana­gement şi servicii BPO, Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, și-a deschis porțile pentru candidații din Brașov.

“Cea mai nouă și prietenoasă multinațională din Brașov”, după cum se autocaracterizează compania, are mai multe posturi disponibile pentru vorbitorii de franceză la nivel mediu și avansat. Experiența nu este necesară, iar viitorii angajați pot opta pentru un program de patru, șase sau opt ore. Pentru a aplica la acest job sau pentru a primi mai multe informații, candidații sunt invitați să-și trimită CV-ul la adresa grow@sykes.com sau să acceseze acest link, iar un recruiter va lua legătura cu ei, în scurt timp.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru a se prezenta în fața brașovenilor, Sykes va organiza, luna viitoare, “Zilele Porților Deschise”. Evenimentul se va desfășura între 2 și 6 aprilie, orele 12 sau 18, la sediul Sykes din Coresi Business Park. Înscrierile pentru eveniment se fac la adresa de mail grow@sykes.com sau la numărul de telefon 0744 706 001.

Biroul Sykes din Brașov este locația cu numărul cinci din România, pentru furnizorul de soluţii de mana­gement şi servicii BPO. Compania este prezentă aici din 2010, când a deschis primul birou în Cluj-Napoca, și a ajuns la patru unităţi de lucru (două în Cluj-Napoca şi câte una în Sibiu şi în Oradea). În 2016, afacerile Sykes Entreprises Eastern Europe au ajuns la 89 milioane de lei, cu un profit net de peste 11 milioane de lei.

Sykes Enterprises, Incorporated (Sykes), cu sediul în Tampa, Florida (SUA), deţine 65 de centre de relaţii cu clienţii, în 23 de ţări, şi avea, la finalul lui 2016, în jur de 54.550 de angajaţi. Tot în 2016, înregistra o cifră de afaceri de 1,286 miliarde de dolari.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share