Taco Bell face recrutări pentru al doilea restaurant din România

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, va deschide al doilea restaurant Taco Bell din București în Mega Mall, pe 30 noiembrie.

Taco Bell recrutează membri pentru echipa din Mega Mall și oferă “un mediu de lucru cool și distractiv, cu clienți și colegi deschiși și prietenoși, program de lucru variat și flexibil, tichete de masă, training-uri constante și bonusuri de Crăciun și Paști”. Cei interesați pot trimite CV-ul la job@taco-bell.ro sau pot aplica direct pe site.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Taco Bell a intrat pe piața din România în urmă cu aproape o lună, prin inaugurarea restaurantului din Băneasa Shopping City. Principalul lanț de restaurante de tip quick service restaurants (QSR) din lume oferă produse de inspirație mexicană, face parte din portofoliul Yum! Brands, alături de KFC și Pizza Hut, și tocmai a completat trio-ul global în România, sub umbrela Sphera Franchise Group.

DESPRE SPHERA FRANCHISE GROUP & TACO BELL CORP.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. Subsidiară a Yum! Brands Inc., Taco Bell Corp. este cea  mai mare rețea de tip quick service restaurant din lume, în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile, dar și alte specialități. În fiecare săptămână, are peste 40 de milioane de clienți, la nivel mondial, în peste 360 de restaurante din 27 de țări din afara SUA. Obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante, care generează vânzări de peste nouă miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Articolul anterior

Concurs pentru programatori, cu un mare premiu de 65.000 de dolari

Articolul următor

"Revoluția fiscală" a adus costuri salariale mai mari cu 15 la sută în industria IT, în doar un an

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share