Una dintre cele mai mari campanii de recrutare, la final de an, în România: Donalam caută 250 de oameni pentru combinatul de la Târgoviște

Compania Donalam, membră a AFV Beltrame Group, unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel şi oţeluri speciale din Europa, trece printr-o perioadă de transformare complexă din punct de vedere operațional și din cea a resurselor umane.

De la preluarea combinatului din Târgoviște, în primăvara acestui an, numărul de angajați ai companiei a crescut semnificativ. Până la finalul anului, obiectivul companiei este să ajungă la 730 de angajați, este că, în lunile următoare, accelerează procesul de recrutare de personal.

Combinatul de la Târgoviște și-a reluat activitatea în iunie și a readus România pe harta producătorilor de oțel beton. Pentru a acoperi nevoile de producție si pentru a lucra la flux normal, este nevoie de creșterea semnificativă a echipei: operatori laminare, oțelari, mecanici, electricieni, sudori, operatori macarale. Compania angajează și absolvenți de studii superioare, specialiști în diverse domenii ale ingineriei – metalurgică, electrică, mecanică, hidraulică și civilă. Campania vizează locuitorii municipiului Târgoviște și din localitățile limitrofe, dar și candidați din alte zone, dispuși să facă naveta sau să se relocheze.

“Problema deficitului de personal nu a ocolit sectorul nostru de activitate. Este foarte dificil să mai găsim specialiști în domeniu, în lipsa unui sistem educațional care să pregătească tineri pentru aceste meserii specifice. Strategia noastră este pe de-o parte, de a atrage oameni noi în echipă, indiferent de domeniul sau nivelul calificării, și de a investi în calificarea lor la locul de muncă. Suntem într-o continuă căutare de noi colegi iar în următoarele luni vom creşte constant echipa. Pe de altă parte, dorim să ne implicăm activ în atragerea tinerilor și în formarea noilor generații de metalurgiști, alături de autorități și de instituțiile de învățământ”, declară Liliana Bica, director Resurse Umane la Donalam.

Potrivit companiei, pe lângă cursurile de pregătire de care vor beneficia, noilor angajați li se oferă un pachet salarial și de beneficii competitiv (care include asigurare medicală privată, tichete de masă, tichete de vacanță diverse prime și sporuri) și un mediu de lucru ce promovează incluziunea și în care activitatea se desfășoară în condiții de siguranță, alături de o echipă de profesioniști. Mai multe informații despre companie și despre posturile disponibile pot fi găsite aici.

DESPRE AFV BELTRAME GROUP & DONALAM

Înființat în 1896, AFV Beltrame Group este unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel şi oţeluri speciale din Europa. Deţine șapte fabrici în Italia, Franţa, Elveţia şi România, cu peste 2.500 de angajați, mai mult de două milioane de tone de oţel vândute anual și activități comerciale în peste 40 de țări. Filiala sa din România, Donalam, deține două unități de producție: la Călărași, unde are peste 15 ani de activitate în producția barelor de oțel laminate la cald și, din februarie 2022, la Târgoviște. Compania își propune investiții semnificative în perioada următoare. Dincolo de modernizarea și de retehnologizarea structurilor existente, are în plan construcția unei unități noi de producție, unică în lume, care se va încadra sub limitele de emisii de 50 kg CO2/to de produs.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share