Telekom Romania Mobile Communications are un nou Director Executiv de Resurse Umane

Florina Tănase a fost numită în funcția de Director Executiv Resurse Umane, Transformare și Guvernanță al companiei Telekom Romania Mobile Communications SA.

În noul său rol, Florina Tănase îl va sprijini pe Babis Mazarakis, Acting CEO, în managementul și operațiunile de zi cu zi ale companiei, va conduce alinierea și angajamentul cros-funcționale, și va coordona, dintr-o perspectivă centrată pe valoare, executarea priorităților-cheie, menite să îmbunătățească experiența clienților. Pe lângă responsabilitățile sale actuale, HR, Legal & External Affairs, funcțiunea Wholesale îi va raporta tot ei.

Florina Tănase are peste 17 ani de experiență în funcții de conducere executivă în domeniile juridic, guvernanță corporativă, reglementare, conformitate, securitate, CSR și comunicare corporativă, resurse umane, în industrii puternic reglementate precum telecom și farma.

Deține o diplomă de master în Dreptul Uniunii Europene, o diplomă EMBA de la Universitatea Tiffin și diplome de practică internațională în M&A și organizații internaționale de afaceri de la International Bar Association & College of Law din Anglia și Țara Galilor. Este Director Certificat (IDP-C), a finalizat INSEAD International Directors Program, în 2021, și recent, INSEAD i-a acordat Certificate in Global Management.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share