TELUS International recrutează 1.500 de persoane în România, în 2022

Foto: AMA Design

Compania de customer experience, care proiectează, construiește și furnizează soluții digitale de ultimă generație, inclusiv inteligență artificială, și moderare de conținut, pentru branduri globale, plănuiește să-și extindă echipa cu 1.500 de membri noi în 2022, pentru a susține creșterea operațiunilor în România.

Procesul de recrutare a început în ianuarie și vizează persoane care cunosc limbi străine: în special vorbitori de limba franceză (circa 800 de posturi), dar și de germană, spaniolă, italiană, rusă, portugheză, engleză, poloneză, ebraică sau olandeză.

Noii membri ai echipei vor gestiona interacțiunile cu clienții și vor oferi asistență tehnică prin telefon, e-mail, chat sau social media, pentru branduri globale din industrii cu o creștere rapidă, precum tehnologie, jocuri, turism și ospitalitate sau telecomunicații. Compania oferă opțiuni de program flexibil, în mai multe ture, cu normă întreagă sau part-time.

TELUS International operează în România de 15 ani și deține spații de birouri în București, Craiova și Brașov, cu posibilitatea de a lucra în regim de telemuncă de oriunde în România. “Compania noastră a continuat să crească, în ciuda contextului dificil cauzat de pandemie. Implementarea imediată a unui model de lucru remote s-a dovedit a fi o oportunitate extraordinară. Ne-a ajutat să angajăm peste 1.000 de persoane în România în 2021 și să le integrăm de la distanță în cultura noastră internă specială”, declară Dave Lowther, vicepreședinte Operațiuni, TELUS International România.

Dave Lowther, vicepreședinte Operațiuni @ TELUS International România, și Grégoire Vigroux, administrator și membru al Consiliului de Administrație @ TELUS International România.

“Consider România una dintre cele mai bune destinații de outsourcing din Europa. În timp ce, la nivel global, traversăm o fază accelerată de transformare tehnologică și digitală, România se distinge drept o țară modernă, ce promite și beneficiază de forță de muncă calificată, talentată și poliglotă. Profesioniștii de aici afișează o veritabilă etică a muncii, sunt deschiși și flexibili. România, pe care am catalogat-o tot timpul drept o oază de outsourcing a Europei, strălucește mai mult ca oricând”, adaugă Grégoire Vigroux, administrator și membru al Consiliului de Administrație al TELUS International România.

Cu peste 62.000 de angajați, TELUS International are operațiuni în 28 de țări, oferă suport în peste 50 de limbi și colaborează cu peste 600 de clienți din industrii cu o creștere accelerată. Mai multe informații despre oportunitățile de carieră disponibile la TELUS International România pot fi găsite aici, iar echipa de recrutare poate fi contactată la jobs.ro@telusinternational.com.  

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share