Tesla, sponsor al unui club de fotbal din România. Gigantul american va plăti 20 de milioane de euro în următorii trei ani

După un parcurs foarte bun în Europa League și calificarea în primăvara europeană, unde vor înfrunta FC Sevilla, clujenii de la CFR dau o adevărată lovitură: vor fi sponsorizați de Tesla.

Ca să facă din CFR o forță în fotbalul european, compania înființată de Elon Musk va contribui la bugetul clubului clujean cu circa 20 de milioane de euro, în următorii trei ani, informează Transilvania Reporter.

Informația nu a fost comentată încă de oficialii clubului CFR, dar este confirmată de reprezentanții rivalei ”U” Cluj, un alt club care a fost în discuții cu producătorul de automobile electrice de înaltă performanță. Contractul de sponsorizare a fost semnat anul trecut, înainte de Crăciun, și va fi făcut public în a doua jumătate a lunii ianuarie.

Credem că te-ar interesa și: Scrisoare deschisă recrutorilor

Tesla va apărea pe tricourile de joc ale campionilor, cel mai probabil, din această primăvară, și va lua locul actualului sponsor principal, NTT Data. Gigantul auto va asigura bugetul necesar pentru transferuri de top și își propune obiective importante în cupele europene. Conform noului acord, antrenorul Dan Petrescu ar urma să încaseze circa două milioane de euro pe sezon, în funcție de performanțe.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share