Banner

The Mono Jacks concertează, în premieră, la Sala Palatului

Formaţia The Mono Jacks concertează în premieră la Sala Palatului, astăzi, cu ocazia lansării noului album.

Trupa formată din Doru Trascău – vocal şi chitară, Andrei Zamfir – chitară, Cristian Chiru – bass, John Ciurea – baterie își lansează al patrulea material de studio, o colecţie de cântece scrise în ultimii trei ani, printr-un turneu naţional de promovare.

“În perioada în care nu puteam concerta, mersul la sala de repetiţii a fost o formă de eliberare, soluţia noastră de a sta aproape de muzică, dar şi felul în care a început să prindă contur noul nostru album. Cele trei single-uri lansate deja – <Aici, acum>, <Spune> şi <Undeva>, povestesc despre frământările comune, căutările, dorinţa noastră a tuturor de a da un sens lucrurilor pe care le trăim”, transmit membrii formaţiei.

Înregistrările au avut loc la UNDA Recording, cu producătorul Dan Georgescu, iar masterul este semnat de Cristian Varga. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat un album de debut bine primit, “Now In Stereo”, în 2010, apoi a depăşit numeroase schimbări de componenţă şi un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat, la finalul aceluiaşi an, discul secund, “Uşor distorsionat”, un succes care a încununat nouă ani de eforturi, căutări şi muncă făcută din pasiune.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share