Banner

Continental Sibiu își invită foștii angajați la “cel mai fain Christmas Party din oraș”

Foto: Kelsey Chance

Cel mai mare angajator din Sibiu este în plină perioadă de pregătire a petrecerii de final de an și își dorește ca printre oamenii care se vor distra la acest eveniment să se afle și 100 de foști membri ai echipei.

Tot ce au de făcut foștii angajați Continental, care vor să participe la petrecerea de Crăciun de luna viitoare, este să completeze acest formular, până pe 30 noiembrie. Ei vor avea șansa să primească una dintre cele 100 de invitații speciale și să fie prezenți, în 9 decembrie, “la cel mai fain Christmas Party din oraș”. “Norocoșii” vor fi aleși printr-o tombolă.

Continental are acum peste 4.000 de angajați în Zona Industrială Vest a Sibiului și pregătește noi investiții în oraș. La jumătatea acestui an, a anunțat că va construi o nouă clădire, modulul 7 de producție, care presupune și extinderea spațiilor conexe: zona de logistică, birouri, infrastructură IT, dar și a cantinei și a grădiniței. Activitatea companiei este în continuă dezvoltare, iar extinderea sediului va permite, în următorii ani, o creștere a activității de producție și a numărului de angajați, în același ritm ca în anii precedenți.

Între 1999 și 2021, Continental a investit peste două miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele trei domenii de activitate ale companiei sunt reprezentate aici. Continental deţine șase unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab şi Iaşi, și un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul lui 2021, avea peste 17.500 de angajaţi, dintre care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni, și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share