TimeLine ERP câștigă două premii la ERP of the Year 2023

Grupul de firme TimeLine a fost desemnat câștigător al categoriei ”Producție”, categoria-regină, cu cea mai acerbă concurență, la ediția anuală a concursului ERP of the Year, organizat, luna aceasta, la sediul Centrului Industry 4.0 al Universității Potsdam din Germania.

Cu cel mai mare punctaj dintre toate firmele participante, la toate categoriile, TimeLine ERP a obținut la acest eveniment de tradiție al nouălea premiu ERP of the Year, din 2008, și se plasează în fața unor competitori de prestigiu.

Potrivit juriului, punctul esențial prin care TimeLine ERP s-a diferențiat de celelalte sisteme a fost combinația de funcționalități standard cu adaptabilitatea de înaltă performanță prin mediul de dezvoltare TimeLine Developer integrat. Astfel, procesele diversificate, extrem de individualizate și complexe din companiile industriale pot fi construite și menținute rapid și eficient chiar și în cazul upgrade-urilor de la o versiune la alta.

Premiu special pentru satisfacția clienților

Cea mai mare surpriză a concursului a fost, însă, primirea premiului special pentru satisfacția deosebită a clienților. Acest premiu nu a fost acordat de juriul de experți, ci pe baza unui sondaj online, la care au răspuns clienții sistemelor ERP participante. “Acest premiu este deosebit de important pentru noi, deoarece satisfacția clienților este unul dintre scopurile noastre principale, iar el confirmă implementările eficiente făcute și asistența rapidă oferită utilizatorilor”, explică reprezentanții companiei.

În acest moment, grupul TimeLine Business Solutions cuprinde 11 companii și mai mulți parteneri din Germania, Bulgaria, România, Slovacia, Polonia, Luxemburg și India. Aproape 200 de angajați sprijină peste 1.200 de clienți cu peste 22.000 de instalări de sisteme și oferă soluții software și IT inovatoare, cu o abordare apropiată și personală, care ajută companiile să progreseze.

Misiunea principală a companiei este să-și ajute clienții să economisească timp pentru lucrurile care contează și să creeze spațiu pentru acțiunile esențiale, care fac ca oamenii și companiile să progreseze. Portofoliul de produse TimeLine® include soluții software de care beneficiază întreprinderile industriale și comerciale mici și mijlocii, în toate domeniile lanțului lor valoric.

Concursul ERP of the Year Germania este organizat de Center for Enterprise Research (Universitatea Potsdam), în cooperare cu editura GITO, din Berlin, și publicația de specialitate ERP Management.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share