Timișoara: Atos a închiriat jumătate din a doua clădire de birouri a ansamblului Openville

Din al treilea trimestru al anului 2017, echipa Atos, lider european în domeniul serviciilor digitale, își va desfășura activitatea în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul Openville Timișoara.

Sediul din clădirea de birouri UBC 1 va avea o suprafață de 6.000 de metri pătrați. Construcția celei de-a doua clădiri de birouri clasa A din ansamblul Openville a început în iunie. UBC 1 va avea 12 niveluri și o suprafaţă închiriabilă de 13.000 de metri pătrați. Proiectată în conformitate cu normele LEED, UBC 1 va dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, care cresc eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Poziționarea în proiectul multifuncțional Openville va aduce numeroase beneficii angajaților din spațiile office și le va oferi acces la multiple facilități: locuri de parcare, restaurante, cafenele, magazine, săli de conferințe, o gamă extinsă de servicii, parc, promoții și discount-uri speciale.

Atos SE înregistrează venituri anuale de circa 12 miliarde de euro și are aproximativ 100.000 de angajați, în 72 de țări. Grupul oferă servicii de consultanță și integrare a sistemelor, servicii de administrare și BPO, operațiuni cloud, soluții Big Data și de securitate cibernetică, dar și servicii de tranzacționare prin Worldline, liderul european în industria plăților și serviciilor de tranzacționare. Atos colaborează cu clienți din industria apărării, servicii financiare, sănătate, industria prelucrătoare, media, utilități, sectorul public, retail, telecomunicații și transport. Compania este partener global pentru tehnologia informației al Jocurilor Olimpice și Paralimpice și este listat la bursa pan-europeană Euronext din Paris. Atos operează sub brandurile Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify și Worldline.

DESPRE OPENVILLE TIMIŞOARA

Iulius investeşte peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara, din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2, care va fi finalizată în acest an. Printre companiile care au contractat spaţii în acest imobil, cu o suprafaţă închiriabilă de 18.000 de metri pătrați, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România și policlinica Regina Maria.

Openville va avea o suprafaţă totală construită de 594.000 de metri pătrați, iar Iulius Mall Timişoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu șapte clădiri și o suprafaţă totală de 130.000 de metri pătrați închiriabili. Pe segmentul de retail, Openville va include peste 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă și alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 de metri pătrați şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share