Timișoara: Gigantul IT Tech Mahindra își extinde biroul din Vox Technology Park

Tech Mahindra și-a extins biroul din Vox Technology Park din Timișoara cu 1.500 mp și a ajuns la o suprafață ocupată totală de 2.100 mp de birouri.

Compania, care este unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii și soluții IT de transformare a proceselor de business, a intrat pe piața din România în 2019, prin deschiderea biroului din Timișoara, în proiectul de birouri Vox Technology Park.

”Tech Mahindra își continuă dezvoltarea locală. Ne bazăm pe clienții existenți dar aducem și clienți noi. Cererea pentru personal calificat în Timișoara este foarte ridicată, în special pentru vorbitorii de limbă germană. De asemenea, observăm necesitatea dezvoltării unor abilități profesionale suplimentare în domenii ca securitatea informațională, inteligență artificială și învățare automată”, declară Vinay Prakash, Business Head Tech Mahindra pentru regiunea Germania-Austria-Elveția.

Tech Mahindra este o companie cu venituri anuale de peste cinci miliarde de dolari, care oferă servicii de consultanță și remodelare a afacerilor pentru companii din toate industriile. Compania face parte din grupul indian Mahindra, cu venituri anuale de peste 21 de miliarde de dolari și peste 250.000 de angajați în peste 100 de țări.

Articolul anterior

Coșmarul echipelor IT din companii: angajații amestecă viața personală cu munca de birou

Articolul următor

Bloomberg: Cum a transformat un programator român o idee nebunească într-o avere de 6 miliarde de dolari

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share