Timișoara: internship plătit, la New Haircut

New Haircut LLC., companie de web development specializată în construirea de soluții web și mobile, pentru startup-uri din SUA, oferă patru locuri în echipa sa, în această vară, pentru tinerii care vor să lanseze o aplicație web, în numai 12 săptămâni.

În toată această perioadă, ei vor lucra șase ore pe zi, între 1 iulie și 1 octombrie, și vor fi remunerați pentru munca lor. Candidatul ideal este masterand sau student în anii III/IV, la UPT (Facultatea de Automatică și Calculatoare) sau UVT (Facultatea de Matematică și Informatică), deține un portofoliu de proiecte web personale (publicate sau nu) și are cunoștințe de JavaScript, HTML5 și CSS. Sunt importante și abilitățile de comunicare și de lucru în echipă, cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, cunoștințele de Node.js și AngularJS, ambiția și pasiunea pentru învățare.

Internship-ul New Haircut este pentru cei care își doresc să implementeze și să lanseze pe piață un proiect real, în numai trei luni, să lucreze într-o echipă mixtă, în stilul Agile / Scrum, să învețe noi limbaje de programare, procese și instrumente, sub supervizarea developerilor seniori. Ei vor parcurge toate etapele ciclului de dezvoltare a unui proiect digital, de la înțelegerea viziunii proiectului, validarea ipotezelor, elaborarea specificațiilor tehnice, arhitectura aplicației, implementarea propriu-zisă, până la testarea și perfecționarea funcționalității construite.

La finalul stagiului, toți vor pleca acasă cu un bagaj serios de capacități tehnice, creative și de business, necesare unui Full Stack Developer. În plus, vor avea șansa de a rămâne în cadrul companiei, pe o perioadă nedeterminată. Candidaturile trebuie depuse până pe 15 iunie. CV-ul trebuie să fie trimis la adresa join@newhaircut.com, împreună cu profilul de LinkedIn și Git, precum și link-urile proiectelor relevante, dar și o frază scurtă, în limba engleză, în care doritorii trebuie să explice de ce consideră că sunt potriviți pentru acest rol.

DESPRE NEW HAIRCUT

Este o agenție digitală înființată în 2010, cu birouri în SUA și România. Sediul central este în New Jersey, iar biroul din România, unul dintre cele mai “cool” din oraș, este în Timișoara. În România, compania are disponibile mai multe posturi, pe lângă cele patru stagii plătite. În acest moment, recrutează Senior UI Designer, Senior UX Designer, Full Stack Web Developer (AngularJS, Node.js), Senior iOS Developer, Senior QA Analyst (Nightwatch.js) și Agile Project Manager.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share