Timișoara: Studenții și angajații Universității de Vest primesc acces gratuit la Microsoft Office

În urma negocierilor purtate cu Microsoft, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) oferă licențe gratuite de Office 365 ProPlus tuturor angajaților și studenților săi. Dacă ar fi cuantificat acest avantaj, se poate spune că studenții beneficiază de produse de aproximativ 100 euro pe an, din partea Universității.

Licențele pot fi instalate pe cinci dispozitive simultan, pentru fiecare student în parte. Prin facilitatea oferită, Universitatea sprijină inclusiv demersul etic de utilizare a software-urilor pentru care există licențe legale, pentru a descuraja astfel pirateria.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Susținem activitatea educațională a studenților noștri prin facilitarea accesului la cele mai noi instrumente software de pe piață. Partenerul nostru, Microsoft, nu mai are nevoie de nici o introducere. Nu este prima noastră colaborare. Compania a oferit și alte servicii comunității noastre academice. Cred că este destul de limpede că inițiem colaborări cu cei mai importanți actori socio-economici, astfel încât serviciile pe care le oferim studenților noștri să răspundă celor mai noi trend-uri în materie de educație”, precizează rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Accesul la software se face la link-ul portal.office.com, utilizând adresa de email instituțională de care dispune fiecare student. În acest moment, la Universitatea de Vest din Timișoara învață în jur de 15.000 de studenți.

Articolul anterior

Timișoara: NTT Data închiriază 2.800 mp în ansamblul Openville

Articolul următor

O lume a bărbaților: mai puțin de un sfert dintre arhitecții din România sunt femei

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share