Timișorenii de la Lasting System devin parteneri Zoom în România

Foto: Gabriel Tan

Lasting System, distribuitor de soluții și servicii IT&C, a încheiat un parteneriat cu Zoom în România.

Soluția de videoconferință dezvoltată de compania americană Zoom Video Communications, se alătură portofoliului Lasting System și aduce un partener cu recunoaștere și prezență globală mai aproape de mediul de business din România.

Parteneriatul cu Zoom consolidează oferta Lasting System. Compania cu sediul central în Timișoara pune la dispoziția partenerilor săi o gamă variată de dispozitive pentru voce, audio și videoconferințe. Aceste echipamente sunt deja integrate nativ și certificate pentru Zoom. Odată cu semnarea acestui parteneriat, Lasting oferă soluții complete în zona de comunicații unificate și acoperă cererea de pe piață printr-un model one stop shop prin care clienții au acces la soluții complexe în mod rapid și eficient.

Potrivit lui Mircea Sîrbu, director Distribuție la Lasting System, Zoom se alătură altor branduri de renume, cu care compania românească a construit colaborări de succes. Printre ele se numără POLY (Polycom + Plantronics), ATEN sau AudioCodes.

”Acum, că avem și soluția Zoom în portofoliu, oferta companiei noastre în zona de comunicații unificate a devenit mai flexibilă și mai versatilă. Astfel, putem extinde suportul pe care îl oferim partenerilor cu dispozitive demo certificate pentru Zoom și facilităm în plus și accesul la platforma Zoom. Toate aceste elemente ne ajută să construim proiecte de valoare și să oferim suport în implementare și expertiză tehnică pentru colaboratorii noștri”, completează Nicoleta Ardeleanu, Product Manager Zoom și Business Development Manager – Comunicații Unificate la Lasting System.

Înființată în 1995, Lasting System a devenit unul dintre distribuitorii IT de top din România. În anul fiscal 2020-2021, cifra de afaceri a companiei cu sedii în Timișoara și București a trecut de 30 de milioane de euro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share