Țiriac Auto are un nou CEO

De luna aceasta, Marius Marian a preluat conducerea rețelei Țiriac Auto.

Marius Marian s-a alăturat grupului Țiriac din 2003 și este un profesionist cu peste 16 ani de experiență în industria auto. Timp de doi ani, a deținut poziţia de COO la Țiriac Auto și a fost responsabil de creșterea performanțelor operaționale ale rețelei. A fost director de vânzări la Premium Auto, importator Jaguar Land Rover (2003-2009) și director general la dealer-ul Jaguar Land Rover București (2009-2016). 

“Obiectivele companiei Țiriac Auto sunt orientate către creșterea performanțelor noastre comerciale și operaționale, prin continuitate şi evoluţie. Acestea sunt direcțiile pe care le voi urmări în calitate de CEO la Țiriac Auto. Suntem preocupați să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor de vânzare și post vânzare, oferite clienților noștri. Un alt obiectiv prioritar este dezvoltarea diviziei Țiriac Auto Rulate, parte integrantă a business-ului Țiriac Auto. Avem una dintre cele mai extinse rețele auto din țară”, declară Marius Marian. 

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Țiriac Auto este una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din România și reprezintă șase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai. Face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, care activează în multiple sectoare, precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.

Articolul anterior

Startup-ul care a dezvoltat prima platformă de recrutare prin gamification din România primește finanțare de 100.000 de euro

Articolul următor

Noi decizii în era competiției. De ce să folosești servicii de Business Intelligence?

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share