Banner

Topul World’s Most Attractive Employers: EY, cel mai atractiv angajator din lume, în domeniul serviciilor profesionale

EY a fost desemnat cel mai atractiv angajator din lume, în domeniul serviciilor profesionale, pentru al doilea an consecutiv, şi al patrulea cel mai atractiv angajator la nivel global, în clasamentul World’s Most Attractive Employers, realizat anual de Universum.

Ediția din 2017 a topului are la bază un sondaj derulat în rândul a 290.000 de studenți din facultățile de top de business, inginerie/IT, din cele mai mari 12 economii ale lumii. În cadrul studiului din acest an, EY a fost ales drept angajatorul numărul unu în domeniul serviciilor profesionale în cinci ţări (SUA, Canada, Franţa, China şi Australia) și a intrat pentru prima dată în Top 50 Universum al celor mai atractivi angajatori de la nivel global, pentru studenţii de la facultățile de inginerie şi IT.

În 2016, EY a investit peste 500 milioane de dolari în programe de pregătire şi aproape 12 milioane de ore de formare, pentru angajaţii săi din întreaga lume. Prin înlocuirea învățării tradiţionale cu programe de exerciţii ce simulează contexte reale de business, angajaţii EY au putut să-şi exerseze abilităţile nou dobândite şi să vadă cum le pot aplica în munca lor de zi cu zi. “Ne respectăm misiunea de a oferi o  experienţă excepţională celor 250.000 de colegi din întreaga lume. Aceasta presupune pregătirea și formarea lor ca lideri şi creşterea valorii carierei lor prin dezvoltarea abilităţilor necesare rezolvării celor mai complexe probleme, precum şi anticiparea abilităţilor de care vor avea nevoie în viitor. Este vorba despre investirea în itinerariul personal al carierei fiecărui om. Suntem încântaţi că studenţii de la inginerie şi IT, care au participat la studiul Universum, continuă să vadă şi să aprecieze valoarea din experienţa EY”, declară Nancy Altobello, EY Global Vice Chair – Talent.

Clasamentele World’s Most Attractive Employers sunt realizate în urma sondajelor Universum derulate în Brazilia, Canada, China, Franţa, Germania, India, Italia, Japonia, Rusia, Coreea de Sud, Marea Britanie şi SUA. Aceste pieţe reprezintă 70 la sută din economia mondială. Datele au fost strânse în perioada octombrie 2016-mai 2017. Mai multe informaţii sunt disponibile aici.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de circa 29,6 miliarde de dolari, în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale de la înfiinţare, în 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău) furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri, către companii multinaţionale şi locale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share