Tranzacție-record: British American Tobacco cumpără 135 autoturisme MINI de la BMW Group

Sfârşitul de an a marcat vânzarea unei flote fără precedent pentru BMW Group România şi dealerul MINI Automobile Bavaria Group: 135 de autovehicule MINI devin flota oficială a glo, cel mai nou produs de încălzire a tutunului, destinat fumătorilor, din portofoliul British American Tobacco (BAT).

Acest eveniment marchează două recorduri absolute pentru BMW Group România: este cea mai mare flotă MINI din Europa de Sud-Est, cea mai mare flotă BMW Group în România şi, implicit, cea mai mare livrare punctuală către un client. Flota va fi compusă din 120 de modele MINI Cooper Hatch 5 uşi şi 15 MINI Cooper D Countryman. Cele 135 de automobile au fost livrate pe parcursul a două săptămâni, în noiembrie şi decembrie. “Faptul că modelele MINI vor fi folosite ca un instrument promoţional arată atractivitatea mărcii noastre. Factorul cool al modelor MINI este neegalat în segment și e completat de o ofertă de servicii puternică, ce include soluţii de finanţare şi service avantajoase”, declară Wolfgang Schulz, director general BMW Group România. Noile modele vor fi folosite de echipa glo din întreaga țară.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Datorită celor patru mărci ale sale – BMW, MINI, Rolls-Royce şi BMW Motorrad -, BMW Group este lider mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete, şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 31 de facilităţi de producţie şi asamblare, în 14 ţări, şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări. În 2016, a vândut, la nivel mondial, circa 2,367 milioane de automobile şi 145.000 motociclete. Profitul brut a fost de aproximativ 9,67 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 94,16 miliarde. La 31 decembrie 2016, BMW Group avea 124.729 de angajaţi.

British American Tobacco este al doilea cel mai mare contribuabil la bugetul de stat al României. BAT contribuie anual cu aproximativ 1,6 miliarde de euro, sub formă de accize și impozite (din totalul de trei miliarde, contribuția totală a industriei tutunului). Între 2007 și 2016, compania a contribuit cu mai mult de 12,5 miliarde de euro la economia din România. British American Tobacco creează în mod direct aproape 2.500 de locuri de muncă și alte 25.000 indirect, prin lanțul de furnizori și distribuție.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share