Tuborg România oferă locuri de muncă și cazare familiilor refugiate din Ucraina

Unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală este alături de ucrainenii care doresc să-și construiască o nouă viață în România și le oferă un job și posibilitatea de a avea o locuință.

Locurile de muncă oferite sunt la fabrica Tuborg de lângă București și sunt disponibile pentru diverse categorii de specialiști – în special în producție, mentenanță și depozite, însă fără a se limita la acestea. Viitorii angajați vor avea asigurată și cazarea pe perioada contractului de muncă. Cei care își doresc un loc de muncă pot suna la numărul de telefon 0742 882 074 sau pot candida pe jobsforukraine@tuborg.ro.

“Prioritatea noastră rămâne grija față de oameni, indiferent de naționalitate. Toți merităm să simțim siguranța unei familii în mijlocul căreia se regăsește starea de bine. E dificil să lași în urmă o casă, un job, o viață și să pornești către necunoscut, fără nicio garanție, mânat doar de speranța că mergi către mai bine. Încrederea și curajul lor merită aplaudate, iar  noi, românii, și toți colegii de la Tuborg România, le suntem alături în aceste vremuri incerte. Am decis să contribuim cu o promisiune pe termen lung: să le oferim un nou început și posibilitatea de a face parte din comunitatea Tuborg România, prin asigurarea unui loc de muncă și a unei case, dar și integrarea în familia Tuborg”, declară Desiree Diaconescu, vicepreședinte URBB (Tuborg România).

În acest moment, există deja o serie de joburi disponibile, iar Tuborg România va respecta termenele și procedurile legale în acest proces, în legătură directă cu autoritățile și ONG-urile care se ocupă de cetățenii ucraineni ajunși în România. Compania va asigura consiliere constantă pentru candidați, cu privire la procedură și detalii juridice.

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield. Are o echipă formată din 750 de persoane și un portofoliu ce include mărci premium și superpremium, internaționale și românești și o selecție variată de beri speciale: Tuborg, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby şi Granini, pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share