Tudose: Săptămâna viitoare vom da o ordonanță pentru ca nici unui salariat din IT să nu-i scadă venitul

Guvernul va aproba săptămâna viitoare o ordonanță, astfel încât nici unui salariat din domeniul IT să nu îi scadă venitul, a anunțat premierul Mihai Tudose, astăzi, în plenul reunit al Parlamentului.

“Singura problemă care este reală, încă, în curs de rezolvare, săptămâna viitoare, este cea cu angajații din IT, care sunt scutiți de impozit. Pentru această categorie vom da o ordonanță, care să echilibreze lucrurile, astfel încât nici unui salariat din mediul IT să nu îi scadă venitul”, a declarat Tudose (foto), în plenul Legislativului, la dezbaterea moțiunii de cenzură inițiate de PNL și USR, intitulată “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Potrivit șefului Executivului, citat de Agerpres, sectorul IT va fi “o prioritate strategică” în continuare pentru România. “Ne dorim să contribuim la dezvoltarea sa. La fel vom proceda și cu veniturile persoanelor cu dizabilități”, a mai afirmat Tudose.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Arhitecții se pot înscrie la concursul național pentru alegerea proiectului ce va reprezenta România la Bienala de la Venezia

Articolul următor

Ministrul Sănătății, despre rezidențiat: Nu au existat derapaje în ceea ce privește notarea sau procedura

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share