Uber Eats iese de pe piața românească din 4 iunie

Grupul american Uber Technologies Inc a anunţat că serviciul de livrări Uber Eats îşi va înceta operaţiunile în Cehia, Egipt, Honduras, România, Arabia Saudită, Uruguay şi Ucraina, din 4 iunie.

Operaţiunile care vizează serviciile de transport oferite de Uber în aceste țări nu sunt afectate de această decizie. Uber va transfera operaţiunile Uber Eats din Emiratele Arabe Unite către firma Careem.

Operaţiunile care vor fi încetate sau transferate au reprezentat un procent din comenzile brute şi patru la sută din pierderile înregistrate de Uber Eats în primul trimestru al acestui an. Sumele generate vor fi reinvestite pe pieţele prioritare, unde compania se aştepta la un randament mai bun al investiţiilor.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Compania Uber a fost fondată în 2009, în SUA. Activează pe piaţa din România din februarie 2015, în Bucureşti, şi s-a extins în 2016 în Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara. România este a doua piaţă ca mărime în regiunea central şi est-europeană, după Polonia, şi a cincea din Uniunea Europeană.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share