Ubisoft: 24.400 lei net, venitul anual la care poate ajunge un Entry-Level Game Tester

Unul dintre liderii în industria divertismentului lansează un nou program de compensare, destinat exclusiv departamentului de Quality Control, în special angajaților pe pozițiile entry-level.

În funcție de performanța sa, un Entry-Level Game Tester poate ajunge, în primul an de activitate în companie, la un venit total net cuprins între 22.000 și 24.400 lei. “Vrem să le oferim tinerilor pasionați de industria jocurilor video resursele necesare pentru dezvoltarea unei cariere în departamentul de Quality Control. Acum pot avansa mai repede pe poziții superioare și pot beneficia de noi tipuri de bonusuri. Game tester-ii pot ajunge experți în domeniul lor în 2,5-4,5 ani, în funcție de performanță, și pot evolua rapid atât din punct de vedere profesional, cât și salarial”, declară Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, Serbia și Ucraina.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul program se bazează pe un ritm accelerat de dezvoltare a carierei și include mai multe beneficii pentru angajații pe pozițiile entry-level din departamentul de Quality Control. Game tester-ii sunt evaluați în funcție de performanță și pot avansa într-un timp cu 50 la sută mai scurt, în șase luni, față de un an. Programul include și o nouă schemă de bonusare, bazată tot pe performanță – angajații departamentului de testare primesc un bonus anual echivalent cu minimum un salariu, dar și un bonus de Onboarding, acordat de două ori pe an, pentru cei care se află la început de carieră.

Pe lângă beneficiile incluse în programul de compensare, game tester-ii au acces la sala de fitness din sediul companiei, la bicicletele Ubike, ce pot fi împrumutate temporar, și la jocurile Ubisoft, printr-un cont UPlay personal. În plus, pot accesa resurse de e-learning specifice industriei și se pot înscrie la cursuri gratuite de limba franceză, organizate pe diverse module, în sediul Ubisoft București. În funcție de vechimea în companie, ei beneficiază de asigurări de viață și sănătate și un fond de pensie facultativă.

În acest moment, departamentul de Quality Control include 1.000 de angajați. Dintre ei, 39 la sută sunt angajați pe poziții entry-level, pasionați de gaming aflați la începutul carierei. Salariul de start al unui Entry-Level Game Tester este de 1.440 lei net lunar, plus tichete de masă de 14 lei, pentru fiecare zi lucrătoare.

Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT și primul din domeniul jocurilor video, cu o vechime de 25 de ani în România și peste 1.700 de angajați în Producție, Quality Control și IT. Ubisoft București este una dintre primele companii din industria de gaming din România, din 1992. Cu o istorie puternică de titluri ca Silent Hunter, Blazing Angels sau H.A.W.X, studioul a migrat către co-development și și-a lăsat amprenta pe block bustere ca Assassin’s Creed, Ghost Recon și Watch Dogs.

Articolul anterior

PepsiCo are un nou Commercial Senior Director în Balcanii de Est

Articolul următor

Start-Up Nation: Planurile de afaceri pot fi depuse în a doua parte a lunii decembrie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share