Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/ trainee, sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde, până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment complex, ce reunește companii de top, care oferă cele mai actuale oportunități de carieră din această perioadă.

Afla la cea de-a 14-a ediție, Târgul Virtual pentru Absolvenți oferă tinerilor interesați să facă primii pași spre viitoarea carieră o paletă largă de oportunități, de care pot profita pentru încă două săptămâni. Participanții își pot alege programul de internship/ trainee sau jobul potrivit din domenii variate, precum vânzări, customer support, IT&C, contabilitate, administrativ, inginerie, marketing & PR, achiziții, HR sau producție.

Ce pot găsi tinerii la târgul virtual?

Pe lângă posibilitatea de a aplica online cu CV-ul la jobul sau programul de internship și traineeship de care sunt interesați, absolvenții pot afla mai multe informații despre companiile participante prin accesarea profilelor online ale acestora. Participanții pot afla ce carieră li se potrivește în funcție de personalitate prin Quiz-ul de Carieră sau pot accesa Ghidul de Angajare pentru Tineri, care conține informații despre salarii ori criterii căutate de angajatori.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Participanții vor avea parte de entertainment pe parcursul evenimentului și sunt invitați să participe la concursul interactiv care se desfășoară pe hipo.ro, prin care pot câștiga unul dintre cele trei cursuri online UDEMY.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Care sunt cele mai bine plătite domenii pentru juniori?

Potrivit raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro, în decembrie 2019 – ianuarie 2020, pe un eșantion de 449 companii, a reieșit topul celor mai bine plătite domenii, pentru tinerii cu o experiență între 0-2 ani. Industriile cu cele mai mari salarii pentru juniori sunt IT&C, vânzări și inginerie, iar în următoarea categorie ce cuprinde salarii medii se află domenii precum customer support, contabilitate și marketing & PR.

Cele  17 companii prezente la târgul pentru absolvenți își defășoară activitatea în domenii precum cel finaciar-bancar, IT, telecomunicații, inginerie, retail, FMCG, consultanță, ceea ce înseamnă că participanții au mari șanse ca, pe lângă obținerea unei oportunități de carieră potrivite, să aibă parte și de un salariu motivant.

“Evenimentul nostru se apropie cu pași de repezi de final, așa că îi îndemnăm pe tinerii care își caută un job să profite de ultimele săptămâni ale târgului virtual. Companiile partenere au sute de oportunități disponibile și, cu siguranță, există un loc de muncă potrivit pentru fiecare candidat. Credem că dezvoltarea abilităților este un aspect important din carieră oricărui profesionist, așa că am decis să oferim trei cursuri UDEMY celor aflați la început de carieră, prin concursul de pe microsite-ul târgului virtual”, spune Ancuța Popa, Project Manager al Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Ediția din vara aceasta este realizată cu sprijinul companiilor partenere BCR, Bookster, Cagedim Service Center, Farmacia Dona, Kaufland, Mazars in Romania, Meda, Nobel, ProCredit Bank, Telus International, Vodafone, și a companiilor-sponsor Connect 44, Finastra, Hilti, Lidl, Sustainalytics, Valoris Center.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Aproape 100 de posturi scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, pentru medici și farmaciști, în spitalele din țară

Ziarul ”Viaţa Medicală” a publicat, ieri, lista completă a posturilor scoase la…

Zeci de posturi pentru medici, scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, în spitalele de stat

Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică, din Ministerul Sănătății, a publicat…

Liber la angajări la stat, fără concurs. Aproape 300 de posturi disponibile în instituțiile publice, în acest moment

Guvernul României a anunţat că instituţiile publice pot face angajări fără concurs,…

Superjoburi pentru vorbitorii de română, în Europa: Raiffeisen, Volvo, Revolut, Uber, Fujitsu și Bridgestone angajează în Viena, Berlin, Milano sau Amsterdam

Companii importante, din vestul și centrul Europei, sunt în căutare de angajați…