Un american preia conducerea marketingului diviziei de soluții pentru business la Bitdefender

Producătorul de soluții de securitate informatică l-a numit pe Matthew Selheimer, un veteran al industriei, cu peste 25 de ani de experiență în securitate informatică, la cârma echipei globale de marketing a diviziei de soluții pentru business.

Matthew Selheimer va fi responsabil de creșterea notorietății produselor Bitdefender destinate companiilor, în contextul cererii în creștere pentru soluții de prevenție, detecție și răspuns la incidente de securitate cibernetică. “Creșterea accelerată a Bitdefender pe piața securității pentru mediul de afaceri este stimulată de o abilitate unică de a aduce laolaltă tehnologia de prevenție recunoscută global și un portofoliu de produse destinat întregului spectru de nevoi ale organizațiilor. Voi contribui cu toată expertiza la conturarea strategiilor care ajută companiile să devină și mai reziliente în fața riscurilor de zi cu zi”, spune Matthew Selheimer.

Cu mai mult de două decenii de experiență în domeniu, Matthew Selheimer a dobândit cunoștințe tehnice vaste și a demonstrat capacitatea de a crește cererea pentru soluții IT aplicând principiile marketingului modern, informează Bitdefender. A lucrat pentru companii precum Alert Logic, BMC Software, Deloitte & Touche și Informatica. Mai recent, a condus echipa de marketing a companiei PAS, un lider în securitatea cibernetică pentru sectorul industrial, unde a contribuit la achiziția firmei de către Hexagon AB.

La Bitdefender, va crea și executa strategia de marketing și comunicare menită să răspundă nevoilor clienților și să conecteze nevoile lor cu oferta Bitdefender în materie de soluții de protecție, detecție și răspuns, servicii administrate pentru detecție și răspuns, dar și securitate pentru cloud.

Articolul anterior

Marius Chiriac este noul director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia

Articolul următor

Un business "la cheie", care funcționează și în vremuri atipice: Logiscool caută parteneri pentru extinderea rețelei de școli de programare

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share