Un business “dulce”: Fika18, prima croissanterie din România, intră în portofoliul antreprenorilor din spatele Cereal Crunch

AFACERE. Primul pas în noua formulă este deschiderea primului magazin Fika18 în Centrul Vechi, într-o zonă boemă, pe Lipscani 3.

Cei trei antreprenori din spatele Cereal Crunch, Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu, investesc într-o nouă afacere.

Cei trei au devenit acționari majoritari ai Fika18 și au preluat 70 la sută din acțiunile business-ului cu croissante. Armand Sima rămâne acționar și va continua să se implice în managementul afacerii și în producția unora dintre cele mai apreciate croissante din România.

“Cred că, dacă spui croissant, Fika18 este brandul ce aduce savoarea autentică și gustul fin al acestui preparat. Povestea afacerii este un exemplu de antreprenoriat curajos, de hotărâre și de dorință de a dezvolta un produs la cele mai înalte standarde. Cred în potențialul său și am fost încântat de calitatea produselor și de angajamentul de a aduce publicului cele mai variate și proaspete croissante, atât dulci, cât și sărate. Toate acestea ne-au determinat să investim în business, pentru a-l construi mai departe și a aduce know-how-ul echipei noastre pentru dezvoltarea lui”, spune Radu Savopol.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Primul pas în noua formulă este deschiderea primului magazin Fika18 în Centrul Vechi, într-o zonă boemă, pe Lipscani 3, o locație cu design de inspirație nordică, așa cum îi e și numele. “În suedeză, <fika> înseamnă pauză de cafea, un moment de răsfăț, care nu implică nimic legat de muncă. Pe viitor, vizăm extinderea business-ului și în sistem de franciză”, a declarat Radu Savopol.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Croissantele Fika18 sunt realizate într-o gamă variată de gusturi, dulci și sărate, de la cele clasice, cu unt, și până la cele cu mango și fructul pasiunii, fistic, ciocolată, migdale și zmeură, lime și busuioc sau cu umplutură de cheesecake sau de tiramisu.

Până să se deschidă magazinul propriu Fika18, distribuția croissantelor începe și în locațiile Cereal Crunch. De luna aceasta, meniul cereal bar-ului se diversifică cu gama de croissante Fika18. În această perioadă, clienții se pot bucura de experiența Cereal Crunch pe terasă, în regim to go, și în sistem delivery, prin Glovo, Bolt, foodpanda, Tazz by eMAG și Takeaway.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share