Un designer român, în juriul celei mai prestigioase competiții de design din lume

Simina Filat, unul dintre cei mai cunoscuți producători români de produse din piele, face parte din juriul A’ Design Award and Competition, cea mai mare competiţie de design din lume.

Simina Filat este recunoscută pentru designul inovator, dar și pentru campaniile ei de minimizare a deșeurilor, utilizare a materialelor durabile și recondiționare a produselor.

“Consider mai important decât nominalizarea în sine faptul că fac parte dintr-o comunitate de membri specialiști la nivel mondial, iar schimbul de idei în această comunitate este cel mai valoros aspect. În același timp, a fi în juriu este un prilej de a învăța și de a oferi informație nouă, informație care ne ajută pe noi, designerii, să găsim răspunsurile la întrebările viitorului social”, spune Simina Filat.

Juriul A’ Design Award and Competition este format din 212 profesioniști de top din 56 de țări. Simina Filat este singurul jurat român. A’Design Award este unul dintre cele mai cunoscute concursuri de design la nivel mondial și reprezintă o șansă de a fi promovat, de a face parte dintr-o comunitate mondială de design. Competiția este organizată anual.

Articolul anterior

Un român, inclus în Global Business Hall of Fame 2021, la secțiunea "Inovator", alături de fondatoarea platformei Canva

Articolul următor

Ursus Breweries dă startul programului internațional de Graduate Trainee

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share