Ursus Breweries dă startul programului internațional de Graduate Trainee

Compania Ursus Breweries a lansat programului internațional de Graduate Trainee “Brew Your Future”, ajuns la a patra ediție.

Programul se adresează studenților în ani terminali și absolvenților care doresc să se dezvolte profesional și să urmeze o carieră în industria berii. “Brew Your Future” le oferă participanților oportunitatea de a fi parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care activează Asahi Europe & International și reprezintă un prim pas către o carieră în Ursus Breweries.

Programul are durata de un an, începe în lunile august-septembrie și le oferă participanților șansa de a acumula experiență în departamentele Logistică, Financiar, Vânzări, Marketing și Trade Marketing. “Ne-am propus să creăm un program cuprinzător, care să le ofere celor care își doresc să lucreze în industria berii o varietate de oportunități. Cei care se vor alătura programului vor contribui la o mulțime de proiecte ambițioase, experiențe ce îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile de lideri, să-și aprofundeze cunoștințele despre industria noastră și să poată înțelege strategia de afaceri a liderului pieței de bere din România și a uneia dintre companiile certificate ca Top Employer în 2021”, spune Zuzana Balejová, vicepreședinte Resurse Umane Ursus Breweries.

Mai multe informații despre programul “Brew Your Future” sunt disponibile aici.

DESPRE URSUS BREWERIES

Este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul său sunt Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. Deține trei fabrici de bere, în Brașov, Buzău și Timișoara, și o micro-berărie în Cluj-Napoca. Face parte din grupul Asahi Europe & International. 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share