Un român, premiat de Regina Marii Britanii pentru rezultate excepționale la învățătură

Un tânăr de 20 de ani, originar din comuna Ghidici, Dolj, a fost premiat cu medalia de aur de Majestatea Sa, regina Elisabeta a II-a, pentru rezultatele excepţionale obţinute în ultimul an de liceu.

Cornel Micu a studiat la KES Academy Sixth Form, la Imperial College din Londra, unde a urmat specializarea Inteligenţă Artificială, în domeniul Informatică.  

Părinţii lui Cornel lucrează în domeniul medical. Au plecat în Italia, în 2003, după absolvirea studiilor, iar el a rămas acasă, la Ghidici, cu bunicii, până la vârsta de şase ani. Odată ajuns în Italia, în câteva luni a învăţat limba, a mers la şcoală și a fost mereu printre cei mai buni.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Studiile liceale le-a început în Italia şi le-a finalizat în Londra, acolo unde a plecat în 2016, cu părinţii. A urmat cursurile KES Academy Sixth Form, unde a studiat doi ani. Premiul obținut de Cornel este oferit celor mai buni elevi, în fiecare an, din 1864. Performanţele sale au fost prezentate şi în cadrul unei gale ale Academiei Regele Edward al VII-a, organizată în King’s Lynn, unde a fost felicitat de primarul Nick Daubney.  

Info: Ziarul de Craiova

Articolul anterior

Amber semnează parteneriate cu NBC Universal, Roblox și Epic Games, și este în căutare de Senior Game Developers

Articolul următor

Smart Bill intră pe pe piața softurilor pentru retail

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share