Veeam Software își extinde spațiul de birouri cu 50 la sută și vrea să-și mărească echipa cu 200 de oameni, în acest an

Lider în Cloud Data Management, Veeam Software se extinde cu 2.300 mp în Business Garden București, pentru a-și găzdui echipa din România, aflată în creștere.

Compania și-a propus să își mărească personalul cu 50 la sută, în acest an, și să ajungă la 600 de angajați, la sfârșitul lui 2019, față de 400, la începutul anului. Noul spațiu de birouri, amplasat într-o clădire modernă A+, construită recent, în apropierea zonei Grozăvești, adaugă 250 de stații de lucru pentru a răspunde extinderii echipei locale în următorii trei ani.

Împreună cu cele trei etaje din AFI Park 5, Veeam Software atinge aproape 7.500 mp în România. “Am crescut într-un ritm foarte rapid, la nivel local, și am evoluat de la zero la o companie cu peste 400 de oameni, în trei ani. Extinderea spațiului de lucru a fost un pas natural, întrucât intenționăm să continuăm creșterea echipei locale, prin recrutarea unor oameni valoroși și talentați. Ei își pot construi o carieră completă, urmând toate fazele ciclului de viață al produsului: de la marketing la vânzări, finanțe și asistență tehnică. Suntem hotărâți să le oferim un traseu clar de creștere și dezvoltare în companie, și oportunități constante de a evolua și de a dobândi noi abilități. Peste 20 la sută dintre angajații noștri au fost promovați, atât pe verticală, cât și pe orizontală, de când am început operațiunile în România”, declară Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software Romania.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Creșterea și extinderea locală este în concordanță cu rezultatele companiei-mamă. Veeam Sotfware a raportat o creștere anuală de 26 la sută a veniturilor globale recurente pentru trimestrul II din 2019 și a depășit recent un miliard de dolari în înregistrările anuale.

Numită de ABSL (Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri) unul dintre cele mai vibrante locuri de muncă și selectată în lista scurtă pentru premiul Employer of the Year, oferit de Romania Insider, filiala românească a Veeam Software este cel mai mare hub Veeam din Europa. Găzduiește un mediu de lucru multicultural și reunește 17 naționalități, ce vorbesc 19 limbi diferite.

Compania caută mereu să atragă talente care să se alăture echipei sale – proaspăt absolvenți și profesioniști cu experiență, care vizează o carieră în vânzări, marketing, finanțe sau asistență tehnică. Angajații au acces la un pachet de beneficii și avantaje alcătuit din două componente: una fixă, ce include beneficii precum servicii de asistență medicală și bonuri de masă, și una flexibilă, care permite fiecărui angajat să aleagă dintre o serie de beneficii care se potrivesc nevoilor lor. Componenta flexibilă include beneficii precum servicii de îngrijire dentară, locuri de parcare sau abonament la sală. Anul acesta, compania a conceput un upgrade pentru beneficiile serviciilor de asistență medicală, a crescut valoarea tichetelor de masă și intenționează să adauge încă două beneficii: asigurare pentru copiii angajaților și abonament pentru cărți.

DESPRE VEEAM SOFTWARE

Este lider mondial în Gestionarea Inteligentă a Datelor pentru companii (the Hyper-Available Enterprise). Platforma Veeam Hyper-Availability este cea mai complexă soluție dedicată clienților ce doresc să-și automatizeze datele și să asigure hiper-disponibilitatea acestora. Are peste 320.000 de clienți în întreaga lume, inclusiv 80 la sută dintre companiile Fortune 500 și 66 la sută dintre cele Global 2000. Gradul de satisfacție al clienților este de 3,5 ori peste media industriei, cel mai ridicat din domeniu. Ecosistemul său global include 59.000 de parteneri, Cisco, HPE, and NetApp, ca distribuitori exclusivi, și aproape 21.000 de furnizori de servicii de cloud și servicii. Cu sediul în Baar, Elveția, Veeam are birouri în peste 30 de țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share