Verifone România caută candidați pentru 20 de joburi la târgul Angajatori de Top, în 21-22 octombrie

Liderul fintech de soluții complete de plată și comerț la nivel global va participa la Târgul Angajatori de Top 2022 și va prezenta la acest eveniment 20 de oferte de joburi noi, pentru specialiști în domeniul financiar-contabil, anti-fraudă, marketing, relații suport clienți și personal de suport administrativ (recepție).

Compania a demarat un proces amplu de extindere a centrului tehnologic de dezvoltare din România, de la începutul acestui an. Recent, a anunțat că este în căutarea a cel puțin 50 de oameni care să se alăture echipei de la București.

Târgul se va desfășura în 21-22 octombrie, la Sala Palatului din București, iar echipa Verifone așteaptă potențiali colegi pentru departamentele de business precum operațiuni financiare, suport clienți, fraudă, managementul comenzilor de plată sau marketing, pentru a le prezenta compania și fiecare dintre rolurile deschise. Vorbitorii de engleză, germană, franceză, italiană își pot găsi ușor un job la Verifone, unde paleta de roluri deschise include și cerințe de limbă străină.

“Oferim noilor colegi un proces de instalare rapid, fie de la distanță, fie hibrid, și urmărim pe termen lung să asigurăm tuturor membrilor echipei Verifone România un program cât mai echilibrat, în care să poată echilibra cât mai bine activitatea profesională și dezvoltarea profesională”, declară Cristina Trifu, Talent Acqusition Lead EMEA la Verifone România.

Centrul R&D din București este prioritar pentru compania-mamă Verifone și a atras în acest an, doar în perioada ianuarie-august, peste 90 de specialiști în domeniul plăților electronice. Dacă procesul de recrutare va decurge conform planificării, la finalul anului, echipa din România ar urma să depășească 350 de angajați. La nivel global, Verifone are peste 4300 de angajați.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share