VIDEO. EMBA University of Hull Cluj, la a doua generație de absolvenți

A doua generație EMBA University of Hull a absolvit, săptămâna trecută, cursurile primei școli de business 100 la sută britanice din Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii organizate în Hull, Marea Britanie. O ceremonie similară de absolvire va fi organizată, în noiembrie, în România.

“După doi ani de muncă, studenții noștri termină cursurile programului 100 la sută britanic din Cluj-Napoca. Este o mare plăcere să-i însoțesc la ceremonia lor de absolvire din Hull. În contextul acesta festiv, merită să-i aplaudăm pentru efortul depus pentru a ajunge în acest punct. Am fost foarte bucuros să văd cât de mult au crescut și aștept să văd cum își vor continua parcursul profesional. În numele echipei din Cluj-Napoca și a celei de la The University of Hull, le transmitem că suntem foarte mândri de studenții din a doua generație a EMBA și vom face tot posibilul să-i susținem și de acum înainte”, a declarat dr. Andrew Taylor, directorul Programului EMBA.

https://www.facebook.com/UniversityOfHull/videos/vb.8213259321/10156472257014322/?type=2&theater

 

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business și cuprinde 12 module, care se desfășoară pe parcursul a doi ani. Unul dintre ele este organizat în Marea Britanie. În Cluj-Napoca, şcoala de business 100 la sută britanică a fost lansată în 2015, printr-un parteneriat între University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Hulubul amorez și motanul Cap Turtit

Articolul următor

Am plecat, deci nu te salut!

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share