Webasto investește în viitor și susține o echipă de robotică, formată din liceeni

Unul dintre cei mai importanți angajatori din vestul țării, Webasto susține echipa de robotică Infinity Bolts, care va participa la concursul național de robotică, în aprilie.

Membrii echipei sunt tineri care au între 15 și 17 ani și care fac parte din Infinity Bolts de circa patru ani. Anual, participă la concursuri în diferite orașe din țară și obțin rezultate lăudabile. După sesiunea națională din acest an, există șanse mari ca ei să reprezinte România la campionatul care se desfășoară în SUA.

Webasto susține comunitatea locală și este activ implicată în sponsorizarea diverselor evenimente în care sunt implicați copii și tineri din Arad. “Webasto încurajează proiectele și inițiativele tinerilor din Arad și înțelege importanța unui partener de încredere când vine vorba de susținerea muncii, efortului și ideilor creative”, explică reprezentanții Webasto Arad.

Grupul Webasto este unul dintre cei mai mari 100 de furnizori globali din industria auto. Webasto România și-a început activitatea în iunie 2008, pe Platforma Industrială Werner Baier din Zimandu Nou. Are peste 1.200 de angajați și este principalul furnizor din România, în producția de trape auto. La nivel global, Webasto SE are peste 14.000 de angajați, în peste 50 de locații din 47 de țări. 

Anul trecut, Webasto a primit certificarea de angajator de top în România, din partea Top Employer Institute. Programul de atestare al institutului independent evaluează companiile pe baza răspunsurilor din chestionarul cu privire la cele mai bune practici de Resurse Umane, care conține circa 400 de întrebări. Acesta îi ajută pe angajatori să evalueze și să îmbunătățească condițiile de muncă pentru angajații lor. Webasto Arad a obținut rezultate excelente în ceea ce privește valorile companiei, strategia de bussiness, strategia de personal, structura organizațională și leadership.

Articolul anterior

Rombat oferă locuri de muncă și cazare gratuită pentru refugiații din Ucraina

Articolul următor

Ce trebuie să știe companiile din România, care vor să angajeze refugiați ucraineni

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share