Schaeffler, în Top 100 Cei Mai Doriți Angajatori din România: “salt” de 10 locuri față de anul trecut și 50 de locuri față de 2022 

Una dintre cele mai importante companii din centrul țării, Schaeffler ocupă locul 20 în Top 100 Cei Mai Doriți Angajatori din România în 2024, by Catalyst Solutions.

Considerat un reper esențial în peisajul ocupării forței de muncă la nivel național, acest studiu servește drept barometru al reputației organizațiilor și al interesului generat în rândul potențialelor talente din toată țara.

Prezența Schaeffler în clasament, alături de lideri din diverse industrii, confirmă statutul de angajator de referință. Anul acesta, compania a urcat zece poziții față de anul trecut și 50 față de 2022. “Această ascensiune remarcabilă demonstrează creșterea constantă a reputației companiei la nivel național și recunoașterea angajamentului față de dezvoltarea profesională și crearea unui mediu de lucru stimulant. Este și o realizare deosebită și o dovadă a implicării și know-how-ului echipei Schaeffler de la Brașov“, transmit reprezentanții companiei.

Desfășurat de-a lungul a 19 ani consecutiv, studiul Top 100 Cei Mai Doriți Angajatori din România reprezintă cel mai cuprinzător instrument de măsurare a nivelului de atractivitate al angajatorilor la nivel național. Studiul se bazează pe 10.981 răspunsuri libere și neasistate ale respondenților și oferă o perspectivă detaliată asupra comportamentului și așteptărilor candidaților.

Participanții la studiu au fost tineri la început de carieră și profesioniști din domeniile științe sociale, business, inginerie și IT&C. Ei au fost întrebați care sunt primele cinci companii la care și-ar dori să lucreze, iar Schaeffler România s-a bucurat de un nivel semnificativ de recunoaștere și interes. Participanții la studiu consideră Schaeffler România ca fiind un angajator de referință, care oferă oportunități de dezvoltare profesională și un mediu de lucru stimulant.  

SCHAEFFLER GROUP – WE PIONEER MOTION

De peste 75 de ani, promovează inovații și soluții remarcabile în domeniul motion technology. Cu tehnologii, produse și servicii revoluționare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, soluții pentru șasiu, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, este un partener de încredere pentru a face mișcarea mai eficientă, mai inteligentă și mai sustenabilă, pe parcursul întregului ciclu de viață.

Ca Motion Technology Company, produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații de transmisie și șasiuri, precum și soluții de rulmenți și rulmenți cu alunecare, pentru un număr mare de aplicații industriale. Cu circa 83.400 de angajați, este una dintre cele mai mari companii de familie din lume și una dintre cele mai inovatoare companii din Germania.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share