Wizrom caută 40 de consultanți “cu atitudine”

Compania Wizrom Software inovează modul de recrutare tradițional, în domeniul IT, și schimbă principiul de bază – cumulul de specializări tehnice -, cu o abordare nouă, pentru a le oferi clienților cea mai bună experiență nu doar în tehnologie, ci și în înțelegerea domeniilor lor de activitate.

“Wizrom pune foarte mult accentul pe capacitatea de relaționare cu clienții. De aceea, căutăm candidați cu o anumită atitudine și abilități de comunicare. Căutăm oameni cu imaginație, spirit de inițiativă și dorința de a deveni profesioniști în acest domeniu”, anunță Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Compania caută 40 de consultanți de business, programatori și consultanți de service, pentru departamentele de implementare și suport pentru soluțiile sale (ERP, BI, TMS, WMS, HR). Factorul care va face diferența îl reprezintă “atitudinea” – ceea ce, în terminologia din domeniul resurselor umane, este cunoscută ca “soft skills”. “Clienții apreciază tot mai mult expertiza de business în domeniul lor de activitate, astfel că, pentru noi, prioritatea în recrutare a devenit nu neapărat setul de cunoștințe IT, ci experiența acumulată de candidați în aceste domenii, și anume producție, distribuție, logistică și servicii”, explică Adrian Bodomoiu.

Consultanții reprezintă aproape două treimi dintre cei 160 de angajați ai companiei cu cel mai mare număr de clienți ERP în România. Wizrom le oferă un pachet motivant angajaților săi, inclusiv la nivel aspirațional. Consultanții de business sunt implicați în derularea proiectelor direct la client și au posibilitatea de a se dezvolta într-o carieră care să le aducă, pe termen mediu, satisfacții profesionale și câștiguri conform rezultatelor. În plus, compania investește zeci de  mii de euro, anual, în pregătirea angajaților în tehnologiile folosite și conceptele de business curente. “Le oferim oamenilor talentați posibilitatea de a învăța și de a se dezvolta într-o companie antreprenorială, inclusiv de a arde unele etape, dacă sunt cu adevărat performanți. În plus, Wizrom este o companie puternic ancorată în mediul de business privat și le oferă angajaților săi stabilitate și perspective pe termen lung”, arată directorul Wizrom Software.

În 2015, compania a înființat un business unit special, care este implicat, în prezent, în șapte proiecte majore de concept și implementare a unor soluții complexe, pentru clienți din SUA, Europa de Vest și România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share