Banner

EY România: 80 de absolvenţi se alătură companiei în 2016

EY România a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja aproape 80 de tineri absolvenţi din întreaga ţară, în birourile companiei din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Compania caută să angajeze studenţi în an terminal al studiilor universitare şi de masterat sau proaspăt absolvenţi din domeniul economic, dar şi tehnic. Dintre candidaţi, vor fi aleşi cei care au o pasiune pentru business şi lucrul cu clienţii, care demonstrează o motivaţie puternică pentru învăţarea continuă şi performanţă, stăpânesc limba engleză la un nivel avansat şi utilizează cu uşurinţă programul MS Excel. Procesul se va desfăşura pe parcursul a trei luni, timp în care candidaţii pot aplica online.

“Dorim să identificăm şi să aducem alături de noi cei mai talentaţi şi ambiţioşi tineri care părăsesc băncile universităţilor, anul acesta. Iar atunci când alegi dintre cei mai buni, diferenţa o face, de cele mai multe ori, nu nivelul de cunoştinţe şi abilităţi, care este relativ acelaşi, ci atitudinea faţă de viaţă, în general, motivaţia pentru care şi-au ales această profesie şi viitorul la care ei aspiră”, explică Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY România.

Conform studiilor derulate anul trecut de Trendence şi Catalyst, EY a urcat pentru prima dată în topul preferinţelor tinerilor și a devenit cel mai dorit angajator din domeniul serviciilor profesionale, pentru absolvenţii de studii superioare. EY este şi în Top 10 în clasamentul general al celor mai doriţi angajatori din România, conform studiului Trendence, şi este angajatorul preferat din grupul Big4, pentru absolvenţii de elită şi pentru femei, conform ambelor studii. Respondenţii care au participat la cele două sondaje percep EY România drept compania de servicii profesionale cea mai inovativă, care oferă cele mai bune programe de formare şi care are cel mai atractiv mediu de lucru. De asemenea, EY este perceput de tinerii români drept compania din acest domeniu care angajează cei mai mulţi absolvenţi şi care are cea mai bună prezenţă la târgurile de job-uri.

Candidaţii interesaţi de o poziţie entry-level în companie vor interacţiona direct cu specialiştii EY şi cu echipa de recrutare în cadrul a peste 20 de evenimente în sediul EY, în universităţi şi târguri de job-uri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău.

Procesul de selecţie va include mai multe etape:

  • Preselecția CV-ului

  • Testări online ale personalităţii şi ale abilităţilor verbale şi logice

  • Video-interviu online

  • EY Mega Days Assessment Center

  • Interviu final la sediul companiei

  • Semnarea ofertei şi orientare

Candidaţii vor putea viziona descrieri video ale job-urilor disponibile şi vor putea cunoaşte îndeaproape viaţa din cadrul companiei, prin noul blog dedicat tinerilor absolvenţi sau prin pagina de Instagram, ce va fi lansată în curând. “Este important pentru noi ca ei să înţeleagă valorile noastre, modul în care facem lucrurile, cultura noastră organizaţională, astfel încât integrarea să fie cât mai uşoară, iar aşteptările să fie stabilite de comun acord. Profesia de consultant este una, pe cât de frumoasă, pe atât de provocatoare. Când porneşti pe acest drum trebuie să fii pregătit şi motivat să înveţi continuu, să pui la îndoială status quo-ul, să fii deschis oricând la schimbare şi să îţi şi placă toate astea. Scopul nostru în tot acest proces de recrutare este să ne asigurăm că aducem alături de noi acei tineri care sunt nu doar foarte bine pregătiţi din punct de vedere tehnic, ci sunt în acelaşi timp şi entuziaşti în a îmbrăţişa această carieră”, adaugă Andreea Mihnea.

Cei 80 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în septembrie 2016, când se vor alătura celor peste 650 angajaţi care fac parte din echipa EY, în cinci birouri din ţară şi din Republica Moldova.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share