Banner

WU Executive Academy lansează burse de studiu în valoare de 200.000 de euro

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de burse de studiu în valoare de 200.000 de euro, adresate managerilor și antreprenorilor români și străini care își doresc să avanseze în carieră.

Bursele sunt valabile pentru programul Professional MBA din Viena și pentru programul Executive MBA Bucharest, care s-a bucurat de recorduri de participanți în ultimii doi ani.

Executive MBA oferit de WU Executive Academy este cel mai important program de tip EMBA din Europa Centrală și de Est și singurul care beneficiază de prestigioasa triplă acreditare internațională – EQUIS, AMBA și AACSB, deținută de mai puțin de unu la sută dintre școlile de afaceri din lume. Este clasat pe locul 34 mondial în Financial Times EMBA Ranking 2021. În România, are o comunitate de peste 400 de alumni.

Programul va începe în noiembrie şi se va desfășura timp de 16 luni, în regim part-time. Cuprinde 14 module, care încorporează noțiuni esențiale de management general și leadership global, dar și noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analitytics sau change management. Cursanţii lucrează cu profesori de renume internațional de la WU și alte universități de afaceri de elită din întreaga lume, printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).  

“WU Executive Academy pune un accent deosebit pe sprijinirea candidaților cu potențial, antreprenori sau manageri din zona corporatistă, să își atingă obiectivele educaționale și de carieră, mai ales în această perioadă de criză. Bursele sunt adresate tuturor candidaților care își vor achita programul din fonduri proprii și pot dovedi, prin documentele depuse și în timpul interviului, că vor aduce un plus de valoare în timpul programului”, afirmă Adriana Georgescu, Program Manager al WU Executive MBA Bucharest.

În ultimii doi ani, EMBA Bucharest a înregistrat recorduri consecutive de participanți, cu un total de 33 de manageri şi antreprenori înscrişi în program. Media de vârstă a studenților a crescut de la 36 la 38 de ani, iar experienţa managerială de la șapte la nouă ani. Industriile predominante sunt IT şi telecomunicaţii, energie, transporturi și construcții/ inginerie. 

“Studenții dobândesc un nivel complex de cunoștințe de management, într-un mod axat pe practică, pe baza celor mai recente cercetări și a expertizei profesorilor de renume din Europa și SUA. Abordarea noastră le oferă toate instrumentele necesare pentru a gestiona cu succes noile provocări din mediul de afaceri global, precum transformarea digitală sau perturbările lanțului de aprovizionare”, adaugă Prof. Phillip C. Nell, director academic Executive MBA Bucharest.   

WU Executive Academy este o instituție recunoscută internațional pentru calitatea programelor sale de educație executivă. În ediția din 2021 a clasamentului Financial Times Executive MBA, WU Global Executive MBA a ocupat locul 34 din 100 de programe luate în considerare. S-a clasat a patra oară în top 50 al celor mai bune EMBA-uri și, după 2020, a doua oară consecutiv în top 35. Programul a obținut rezultate deosebite la trei categorii ce prezintă un interes special pentru viitorii studenți: salariul anual (219.000 de dolari), experiența internațională de studiu (locul 10) și cea profesională (locul 11).

Înscrierile pentru burse se desfășoară până în 30 iunie. Informații complete sunt disponibile aici.

DESPRE WU EXECUTIVE ACADEMY

Este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limbă germană. Se bucură, de mai bine de 100 de ani, de o reputație excepțională ca furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul său educațional include de la programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, la certificări universitare, programe corporate și diverse seminarii. Este unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share