Activitatea și performanța echipei de Human Relations a Continental Sibiu, recunoscute la Gala HR Club Awards

Unul dintre cei mai importanți angajatori din centrul țării, compania Continental Sibiu a fost nominalizată pentru cinci categorii la Premiile de Excelență HR Club 2023, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului.

Continental s-a regăsit printre finaliști și a primit recunoaștere pentru trei proiecte:

  • Innovative Sourcing – pentru proiectul #PeopleOfContinentalSibiu – Growing a city în the city. Această categorie recunoaște inițiativele creative și eficiente de identificare, atragere și dezvoltare a talentelor în companie.
  • Embedding a Culture of Workplace Wellbeing – pentru beneficiile oferite de Continental Sibiu angajaților – Our Benefits Focus: the Wellbeing of #PeopleOfContinentalSibiu – cum ar fi Grădinița Continental sau policlinica din incinta fabricii. Această secțiune recunoaște inițiativele ce plasează bunăstarea angajaților în centrul atenției.
  • HR Rising Star of the year – unde a fost nominalizată între finaliști Andreea Negru, Recruitment Specialist la Continental Sibiu. Această categorie recunoaște profesioniștii de HR ambițioși, aflați la începutul carierei lor, care au un impact semnificativ în proiectele în care sunt implicați și demostrează pasiune pentru profesie.

Decernarea anuală a Premiilor de Excelență HR Club este singurul eveniment de resurse umane în care este recunoscută și premiată excelența în resurse umane și managementul oamenilor. La gala care a avut loc ieri, în București, au fost premiate cele mai valoroase inițiative de Resurse Umane din diverse domenii, precum experiența și bunăstarea angajaților, training și dezvotare, strategii de atragere și de retenție a talentelor sau diversitate și incluziune. Evenimentul a adus în față cei mai buni profesioniști în resurse umane.

Concernul Continental a adăugat investiții în valoare de circa 180 de milioane de euro în operațiunile sale din România și a trecut de pragul de 19.000 de angajați, la finalul anului trecut, cu 1.500 mai mulți decât în 2021. Între 1999 și 2022 Continental a investit peste 2,2 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele trei domenii de activitate ale companiei sunt reprezentate aici. Continental deţine șase unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab şi Iaşi, și un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul lui 2022, Continental avea peste 19.000 de angajaţi, dintre care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni, și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share