London Stock Exchange Group România susține educația pentru diversitate și incluziune pentru elevii de liceu

Săptămâna trecută, London Stock Exchange Group Romania (LSEG) a organizat un eveniment virtual, dedicat subiectului “diversitate și incluziune”, în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii în România și British Council, cu sprijinul Agenției “Împreună” și al Asociației “A.L.E.G”.

Evenimentul și-a propus să evidențieze importanța diversității și incluziunii, cu accent pe egalitatea de gen și pe minoritățile rrome. 60 liceeni au fost invitați să participe la un atelier educațional non-formal, ce a avut ca scop încurajarea elevilor de a dezvolta un set concret de acțiuni pe care să le promoveze în continuare și să devină ambasadori proactivi ai acțiunilor pozitive în școlile lor și în viața de zi cu zi.

“La LSEG, inovația, excelența, parteneriatul și integritatea sunt valori esențiale, și aceste valori ne ghidează pe măsură ce ne dezvoltăm oamenii și privim spre viitor. În sprijinul creșterii și excelenței noastre, diversitatea și incluziunea sunt esențiale pentru construirea unei culturi interne în care toată lumea, indiferent de sex, proveniență și naționalitate, se simte binevenită. De la deschiderea birourilor Grupului în București, am atras persoane calificate, care contribuie la funcțiile operaționale ale LSEG, dezvoltarea tehnologiei și serviciile de date”, spune Andreea Stănescu, General Manager LSEG România.

“Elevii au puterea să aducă o schimbare fundamentală în societatea românească, astfel încât aceasta să fie una deschisă și justă față de toți membrii săi. Ambasada Marii Britanii la București a sprijinit numeroase inițiative și proiecte culturale și educaționale ce promovează incluziunea rromilor în societate, combaterea violenței împotriva femeilor și promovarea egalității de gen. Acestea, alături de alte provocări, precum promovarea drepturilor egale pentru persoanele cu dizabilități, se numără printre valorile pe care Marea Britanie le susține atât în Marea Britanie și România, cât și pe plan internațional”, afirmă ambasadorul Andrew Noble.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Credem cu tărie în potențialul tinerilor de a crea o lume mai bună. Acest eveniment se înscrie într-o lungă tradiție British Council de susținere a diversității, incluziunii și egalității de șanse, prin programe dedicate și prin integrarea acestor valori în toată activitatea noastră din România și din întreaga lume. De la artă și cultură la educație, ne dorim să aducem împreună oameni cu experiențe și profiluri diverse, deoarece credem că, atunci când suntem deschiși și învățăm de la ceilalți, ne bucurăm de experiențe mai bogate, care creează societăți mai deschise și mai conectate”, susține Nigel Bellingham, director British Council România.

Potrivit conducerii companiei, LSEG susține o cultură a colaborării și inovării. Diversitatea și incluziunea (D&I) sunt esențiale în acest sens, deoarece ajută la crearea unui mediu în care toate opiniile și ideiile sunt ascultate și permit tuturor să lucreze mai eficient împreună în organizație.

Articolul anterior

Cursuri Creative: Agricultura bio și competențele digitale, cele mai căutate programe de formare profesională în 2020

Articolul următor

Retargeting.biz are un nou Chief Commercial Officer

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share