Adient Trim recrutează 200 de oameni pentru fabrica din Ploiești

Compania specializată în fabricarea de tapițerii auto își consolidează capacitatea de producție și angajează 200 de persoane pentru funcția de operator mașină de cusut.

Potrivit conducerii companiei, oferta include salarii atractive și beneficii peste media pieței, dar și siguranța unui loc de muncă stabil și oportunități profesionale pe termen lung. Angajații beneficiază de prime, bonusuri de performanță, tichete de masă, ore suplimentare plătite cu 200 la sută și spor pentru ore de noapte.

Campania de recrutare a fost inițiată în urma unei creșteri a volumelor de producție, odată cu revenirea pieței auto. Cei interesați de un loc de muncă pot suna pentru detalii la numărul de telefon 0372 447 914 sau pot veni direct la interviu, de luni până vineri, la ora 7, la sediul Adient din Parcul Industrial Ploiești.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

De peste 16 ani, echipa Adient Trim Ploiești produce tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini. Compania are peste 1.800 de angajați, iar în fiecare an, tapițeriile auto realizate aici se regăsesc pe mai mult de 750.000 de mașini.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are în total peste 6.000 de angajați și deține opt unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii) și Pitești (tapițerii).

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto, cu 85.000 de angajați în 238 de fabrici în 34 de țări. Produce și livrează scaune – de la sisteme complete, până la componente individuale – pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share