Moxy Bucharest Old Town Hotel oferă burse de studii pentru studenții din domeniul turismului și ospitalității

Unul dintre cele mai noi hoteluri din București, care face parte din lanțul hotelier internațional Marriott, sub umbrela Apex Alliance, organizează burse de studii pentru studenții Universității Româno-Americane din Capitală, cu profil turistic, care își doresc să practice și să învețe despre meseriile din sectorul turistic al ospitalității.

Anii de pandemie și post-pandemie au generat o creștere a reticenței în alegerea turismului ca domeniu profesional, în rândul tinerilor, și a reconversiei profesionale în rândul experților din industrie. În același timp, așteptările oaspeților au crescut. Obiectivul nostru e să oferim servicii de calitate și să transformăm o călătorie într-o experiență în sine pentru cei care ne trec pragul.

Ca să ne atingem obiectivele, avem nevoie de echipe de tineri cu o viziune nouă, cu energie și dedicație, care-și doresc să se dezvolte din punct de vedere profesional în această industrie. Trebuie să începem să investim în noile generații, să le încurajăm și să le arătăm ce înseamnă o carieră în domeniul ospitalitalității, să le prezentăm avantajele meseriilor de profil și responsabilitățile, să-i ghidăm cu profesionalism și seriozitate către o carieră de succes”, spune Roxana Vișan, General Manager Moxy.

Bursele sunt gândite pentru a arăta tangibilitate în domeniu, pentru a oferi acces în culisele unui mediu de muncă real, pentru a stimula interesul potențialilor candidați și pentru a descoperi noi talente, care vor să urmeze o carieră în industria ospitalieră din România.

În aceste programe sunt acceptați studenții din anii I și II, de la Universitatea Româno-Americană, profil turism. Înscrierile se fac pe bază de proiecte creative. Ele vor fi prezentate către un bord de management al hotelului Moxy și pot fi realizate pentru departamentele F&B, Front of House, Housekeeping.

Câștigătorii burselor vor beneficia de sprijin financiar parțial sau complet pentru studii și li se va oferi oportunitatea unui internship în echipa Moxy. Vor avea ocazia să observe tot ce înseamnă cu adevărat munca într-un hotel, ce se întâmplă în culise, ce înseamnă teamwork și client service.

Irina și Robert sunt doi tineri care au rămas în echipa Moxy, după programe de burse și internship. Irina a început cu o perioadă de practică în hotel. La final, și-a dorit să facă parte din echipa permanentă și a primit un post de front of house-reception. Robert a beneficiat de o bursă de studii și, după finalizarea ei, își dorește să facă parte din echipa Moxy. Acum este unul dintre cei mai talentați barmani #atthemoxy bar.

Articolul anterior

YUNITY Park devine "casa" Academiei STEP IT

Articolul următor

Cum pot "trata" companiile fluctuațiile mari de personal și fenomenul de "quiet quitting"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share