Agenția de comunicare Mullen România are un nou Head of Strategy

Mullen a numit-o în funcția de Head of Strategy pe Anca Iuhas, un profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în publicitate.

În noul rol, Anca Iuhas va fi responsabilă de dezvoltarea și execuția inițiativelor strategice, pentru a consolida produsul agenției din acest punct de vedere. Expertiza sa contribuie la dezvoltarea soluțiilor creative multi-channel, bazate pe analiza datelor și insights, dar și a soluțiilor și activărilor din întreg spectrul marketingului experiential, pe care agenția le oferă.

“Am găsit la Mullen o echipă cu care împărtășesc valori și un stil de lucru comun, cu responsabilitate și exigență în tot ceea ce facem, dar și cu fun. Sunt pregătită să creștem nivelul de eficiență a proiectelor, să întărim legăturile dintre brandurile pe care lucrăm și oamenii pentru care sunt construite. Dar nu oricum, ci prin proiecte cu impact pozitiv în societate, cu respect față de oameni și relevante”, spune noul Head of Strategy la Mullen România.

Anca Iuhas este o susținătoare a datelor și insight-urilor în procesul creativ, iar în traseul său profesional a contribuit la adaptarea pe piața locală a unor branduri globale și la construirea unor branduri locale. Printre ele se numără Farmec, Beiersdorf (Nivea, Eucerin), BRD SG, Bancpost, Omniasig, Macromex (Corso, La Strada), Napolact, Rompetrol, Petrom, UPC, Biofarm, Bayer, Amigo, Ag Radio Holding (Kiss FM, Rock FM, Magic FM), Cosmopolitan, Arctic & Beko, Mondelez (Milka, Oreo, Tuc). Experiența ei acoperă sectoare diverse precum banking, FMCG, farma, auto și tobacco, iar know-how-ul său în strategie include zonele de integrated, digital, advertising și market research.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share