Agenția de media Mindshare are un nou CEO

Cătălin Găitănaru preia responsabilitățile deținute de Clara Berindean, CEO Mindshare în ultimii trei ani.

Clara Berindean este unul dintre veteranii GroupM, cu 20 de ani de experiență în companie. În ultimii trei ani, a fost CEO și a contribuit la creșterea și eficientizarea afacerilor clienților agenției, într-un mediu plin de provocări.

În urma deciziei sale de a se dedica unor proiecte personale, poziția și responsabilitățile Clarei Berindean sunt preluate de Cătălin Găitănaru, în urma unui proces complex de recrutare. Cătălin Găitănaru este, la rândul său, un om de media, cu o experiență de 16 ani, pe piața locală și internațională.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Cătălin Găitănaru este unul dintre liderii de bază ai grupului de media, încă din 2007. A gestionat unii dintre cei mai mari clienți din portofoliul GroupM de pe piața locală și a adăugat traseului său profesional și experiența internațională, în echipa de lideri europeni din MediaCom. În ultimii patru ani, a îndeplinit rolul de Managing Partner la Wavemaker România și a fost responsabil cu operațiunile de new business și de consultanță pentru clienții agenției.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Din noua sa poziție, Cătălin Găitănaru se va concentra pe consolidarea echipei și a portofoliului de clienți, pe dezvoltarea produselor și serviciilor Mindshare și pe segmentul de new business.

Articolul anterior

VIDEO. Cel mai mare angajator din Sibiu și-a "construit" propriile sisteme de măsurare a temperaturii angajaților

Articolul următor

Zentiva donează 3.600 de litri de dezinfectanți către unitățile sanitare și medici

Articole din aceeași categorie
Citește

CEC Bank are un nou CEO

Ministerul Finanţelor, principalul acţionar al CEC Bank, a numit-o pe Mihaela Popa în funcția de CEO interimar al…
Total
1
Share