Air France KLM lansează ofertele de toamnă: peste 50 de destinații, reduse cu până la 40 la sută

Campania promoțională este valabilă până pe 21 septembrie, pentru numeroase destinații intercontinentale și europene. Vor beneficia de prețuri speciale destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Pe continentul nord-american, prețurile încep de la 467 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 482 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și 507 euro pentru un bilet dus-întors la New York. Zborurile dus-întors către Africa încep de la 502 euro pentru Nairobi, 596 euro pentru Zanzibar și 614 euro pentru Johannesburg. Turiștii care caută vacanțe în Caraibe și Oceanul Indian pot profita de ofertele KLM în Saint Martin, de la 628 euro, Curaçao, de la 733 euro și Bonaire, de la 829 euro. În promoție la Air France se află și Punta Cana, de la 779 euro, zbor dus-întors. Pentru călătorii care își doresc să ajungă în Brazilia, Air France KLM a pus în vânzare bilete de la 622 euro de persoană, dus-întors, în Sao Paulo, și 663 euro, dus-întors, pentru Rio de Janeiro, ce includ o reducere de 15-30 la sută față de prețul normal al biletului.

Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală, iar prețurile disponibile contribuie și ele din plin la această concluzie. Destinațiile-vedetă ale acestei promoții sunt Beijing de la 410 euro, Shanghai de la 418 euro, Hong Kong de la 462 euro, Bangkok de la 520 euro și Singapore de la 608 euro. În Europa, Paris, orașul care găzduiește și hub-ul aerian Air France, beneficiază de o reducere considerabilă, iar un zbor dus-întors începe de la 89 euro. La KLM este în promoție Amsterdam, de la 109 euro, dar apar și alte orașe europene: Edinburgh, de la 169 euro, Bergen și Stavanger, de la 189 euro.

Perioada de vânzare este până pe 21 septembrie, pentru toate destinațiile. Călătoriile pot fi efectuate până pe 30 iunie 2018. Prețurile promoționale includ zbourile dus-întors și sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online airfrance.ro și klm.ro, cât și la agențiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

DESPRE AIR FRANCE KLM

Este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian la nivel mondial și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2015, a transportat peste 89,8 milioane de pasageri și peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota grupului este formată din 534 aeronave, iar rețeaua acoperă 320 de destinații din 114 țări, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, și Amsterdam-Schiphol. Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam, care numără 20 membri și care oferă acces la o rețea globală de peste 17.300 de zboruri, către 1.062 de destinații din 177 de țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share