Cel mai mare retailer electro-IT din România demarează un amplu proces de angajare, pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național.

Odată cu dezvoltarea și retehnologizarea rețelei, Altex își mărește echipa cu încă 1.000 de oameni. Posturile sunt variate și sunt disponibile în magazinele din toată țara și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă.

“Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară. Am alocat peste 27 milioane de euro, din fonduri proprii, pentru a deschide noi centre de retail în toată țara, și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă”, declară Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Altex România asigură tuturor noilor angajați sesiuni de induction și training-uri de perfecționare sau specializate (training tehnologii produse și servicii, vânzări, consultanță comercială). Angajații beneficiază și de bonusuri de performanță, acordate în funcție de calitatea suportului acordat. Cei interesați pot găsi aici posturile disponibile la Altex.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

DESPRE ALTEX ROMÂNIA

Este lider pe piața locală de retail, cu 125 magazine deschise în țară. În 28 de ani, a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (precum PS sau Xbox) sau calculatoare pentru gaming.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Aproape 100 de posturi scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, pentru medici și farmaciști, în spitalele din țară

Ziarul ”Viaţa Medicală” a publicat, ieri, lista completă a posturilor scoase la…

Zeci de posturi pentru medici, scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, în spitalele de stat

Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică, din Ministerul Sănătății, a publicat…

Liber la angajări la stat, fără concurs. Aproape 300 de posturi disponibile în instituțiile publice, în acest moment

Guvernul României a anunţat că instituţiile publice pot face angajări fără concurs,…

Superjoburi pentru vorbitorii de română, în Europa: Raiffeisen, Volvo, Revolut, Uber, Fujitsu și Bridgestone angajează în Viena, Berlin, Milano sau Amsterdam

Companii importante, din vestul și centrul Europei, sunt în căutare de angajați…