Angajații JYSK din toată țara s-au întâlnit la Petrecerea Anuală JYSK 2022 – prima după 2019

Luna septembrie înseamnă și începutul unui nou an financiar în JYSK, iar acest start este marcat printr-un eveniment important: Petrecerea Anuală JYSK, la care participă angajații JYSK din toată țara.

Ultima dată s-au văzut cu toții tot la început de septembrie, în toamna anului 2019. Pe atunci, JYSK România avea 80 de magazine și aproximativ 800 de angajați. Cu 125 de magazine în prezent și peste 1.000 de angajați, o mulțime de colegi noi nu avuseseră ocazia, din cauza restricțiilor, să se vadă cu ceilalți și să simtă cum este să faci parte dintr-o companie atât de mare. Acest lucru a fost posibil din nou la Petrecerea Anuală JYSK din acest an.

Organizată în Hard Rock Cafe București, cu tematica Glam Rock, petrecerea s-a desfășurat sub sloganul The Show Goes On, inspirat de spectacolele grandioase ale formațiilor glam rock din anii ‘70. 

Pentru prima dată alături de toți colegii

Magazinul JYSK București Grand Arena s-a deschis în vara lui 2020, imediat după ieșirea din startea de urgență. În acel an și în anul următor, nu au mai fost organizate petreceri din cauza restricțiilor. Astfel, deși lucrează de peste doi ani în JYSK, echipa magazinului nu a avut ocazia până acum să fie în același loc cu ceilalți colegi din companie. 

“Pentru echipa magazinului a fost prima petrecere. Doar eu și Teddy, Logistic Responsible, am mai fost la petrecerea din 2019. Eu lucram atunci la JYSK Frigocom, iar el la JYSK Vulcan. Colegii din echipă au fost entuziasmați, s-au distrat responsabil, le-a plăcut muzica și au fost încântați. Entuziasmul a venit de fapt cu mult înainte, încă de când am început pregătirile, când căutam pe net idei de ținute glam rock. Noi urmează să avem și ieșirea bianuală și ne gândeam unde să mergem să repetăm experiența, fiindcă ne-a plăcut foarte mult și vrem să ne simțim la fel de bine”, spune Amalia Motoianu, Store Manager JYSK București Grand Arena.

Iulia Georgescu, Office Assistant, s-a angajat în JYSK din iunie 2021. Și pentru ea a fost prima petrecere anuală și prima ocazia de a vedea colegi din toată țara.

“A fost foarte frumos. Nu am știut că vor fi toți colegii la petrecere, am crezut că vor veni doar cei care au participat la Store Managers Meeting, și anume directorii de magazin și colegii de la Head Office. A fost un șoc să-i văd la un loc pe toți. Deși știu câte magazine avem, a fost interesant să-i văd pe toți colegii din țară într-un singur loc și să văd și eu cu cine vorbesc la telefon”, spune Iulia.

Reuniuni

Filip Cîrjan este Development Coordinator JYSK România. Înainte de acest rol, a lucrat ca Store Manager la JYSK Focșani și la Râmnicu Sărat, iar acum și-a revăzut colegii și a avut ocazia să socializeze cu ei.

“M-am bucurat să mă întâlnesc cu foștii colegi din districtele din Moldova din care am făcut parte și cu colegii din programul Store Manager Trainee. Împreună cu ceilalți colegi din departamentul de dezvoltare, ne-am pregătit cu tricouri identice, potrivite temei: glam rock. Pentru mine a fost și primul an în care am stat cu colegii de la Head Office și am dansat. Mi-a plăcut și muzica – e ce ascultam eu când ieșeam în oraș”, povestește Filip.

Pe lângă revederi și socializare, participanții la petrecere au ascultat muzica trupei Colors in Stereo și i-au aplaudat și premiat pe colegii cu cele mai bune rezultate în anul financiar trecut.

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share