ANOFM: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în aprilie

Foto: eskape.ro

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la nivel naţional, în 7 aprilie.

Evenimentul se va desfăşura la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional. În Bucureşti, bursa va fi organizată de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă, la 21 aprilie, la Palatul Național al Copiilor.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, iar principalul său avantaj este posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Angajatorii care dispun de posturi vacante și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă disponibile, ce pot fi oferite în cadrul bursei, la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, sau le pot trasmite pe adresele de e-mail ale instituţiilor din subordinea ANOFM.

Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici, precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă, precum şi pe site-ul anofm.ro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share