Târgu Mureș: Peste 30 de companii recrutează, mâine, la Târgul de Cariere

Evenimentul, care se va desfășura mâine, la Hotel Plaza, între orele 10 și 17, se adresează atât persoanelor cu mai puțină experiență, cât și celor ce au dobândit cunoștințe solide în diferite domenii de activitate.

Locuri de muncă se găsesc în domenii precum Producție și Tehnică, Auto și Automotive, IT&Software, Consultanță, Recrutare, Servicii și BPO, Call Center, Industria Alimentară, Retail, Farmacie și Medical. Cei mai căutați sunt inginerii și specialiștii în domeniul tehnic, dar și pasionații de tehnologie, pentru industria IT.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Hirschmann caută ingineri, tehnicieni și personal pentru producție – atât candidați junior, la început de carieră, cât și middle si senior -, CIE Matricon angajează operatori CNC și mecanici, Star Transmission (Sebeș) angajează ingineri, la fel și Azomureș. Bosch Rexroth caută atât ingineri cu diferite specializări (mecanică, electromecanică, electrică, electronică) pentru unitatea de producţie din Blaj, cât și studenți cu aceleași specializări. Și-au anunțat prezența și companii IT, precum Accenture Digital, Stefanini sau msg systems.

CIE Matricon, Hirschmann, Star Transmission, VCST Industrial Products, Kaufland, Bosch Rexroth, Kastamonu, Stefanini, Accenture, Leroy Merlin, Azomureș, CSI, Zollner, MSG, McDonald’s, Marquardt, Materom, Profi, Irum, Sandoz, Renania, Sta Travel, E.ON, Comac și Pitech+ se vor afla printre angajatori.

Speed Challenge pentru pasionații de automotive

În cadrul evenimentului, companiile CIE Matricon și Star Transmission vor organiza așa-numitele Speed Challenge, acele concursuri pe loc, contra-cronometru. Participanții vor fi provocați să asambleze o cutie de viteze cu nouă trepte, dar și să-și testeze cunoștințele din domeniul auto. Cei mai pricepuți concurenți vor fi premiați.

Voluntari și tombolă Electric Castle

La ediția din această primăvară, organizatorii TdC pun un accent deosebit pe programele de voluntariat. Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanții evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonțida, prin organizarea de interviuri pe loc. Toți participanții vor putea să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câștige un abonament gratuit la EC 2018.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share